ÖREBRO!!!!!

sitter på rasten här vid datan idag igen hehe :) hade ingen fackteckning igår vi hade mönsterkonstuktion istället som vi haft typ hela veckan. det är väldigt drygt har det efter lunchen igen med. nu ska jag ha matte om ungefär 5 minuter. jag är SKITHUNGRIG!! jag vill ha mat, assugen på Subway, får se om någon mer än jag känner för det :P hehe. sista lektionen idag är bild och jag slutar tio i fyra. kvart över fyra kommer Tommi till sumpan och hämtar oss för då bär det av till Örebro!!! :D<3 usch så kul att träffa alla igen snart :D

Mamma hittade Converse till mig, fanns marin och vita, kända att jag hellre ville ha vita då. så det ska mamma köpa! :D *happy*

nu ska jag snart gå ska börja stänga av iaf


en video på Victorias galna garv! :D enoy, det roliga börjar ungefär 40 sekunder in :)




Pusshej!!

soon weekend!!!!

sitter i skolan här vid datan och väntar på att lektionen ska börja. har fackteckning och jag hoppas att det blir kul, att vi får rita något kul. men det händer nog inte :p har för mig att vi skulle skissa på kjolar eller något liknande men aja. längtar tills lunchen, är vrålhungrig! kanske ska äta med syrran idag på antingen food court eller subway verkar det som, men är inte säkert att hon får lunch så det passar bra. men vi får se :) efter lunchen har jag svenska och sen slutar jag 14.15. efter skolan tror jag att jag ska åka till Jakan lite snabbt och köpa något åt pappa, han fyllde år förut och han har inte fått något än. och jag känner att jag måste ge något ;) sen åker jag hem, vid fyra ska jag hämta lillebror och sen packa, för imorgon bär det av till Örebro!!!! :D , och plocka upp i rummet, skönt att komma hem till ett fint rum.

Nu börar jag, PUSSHEJ ha en bra helg :D <3


8 dagar kvar

kom ganska nyss hem från skolan nu. var en väldigt trågig dag i skolan, men fick sluta 45 minuter tidigare, fast fick läxa som jag ska göra strax. läsa och skriva om det man läst om, pretty basic. så det kan man klara av ganska snabbt, beroende på hur lång tid att läsa, men ska nog inte ta så lång tid inte. har ingen aning om vad jag ska göra idag, ska kanske träffa Linda senare och se IDOL och mysa! men hon är sjuk, vet inte om hon var hemma idag så får se om det händer.

imorgon så ska vi på en modetävling eller vad man ska säga på lava inne i stan, låter ju skojsigt :) har även i uppgift att kolla på kjolar och rita minst 20 stycken. great, jag som är så fruktansvärt bra på att rita.. får se hur bra det blir..

shit redan fredag imorgon! herregud vad tiden går snabbt asså. eftersom att jag gick hem i måndags och var hemma i tisdags så känns det ju ungefär som tisdag nu. men det är ju fruktansärt skönt alltså! nästa helg är det ÖREBRO :D dit och dansa! går nog hela dagen så blir inget ledigt, men ska se om jag kanske kan gå ungefär 10 minuter tidigare eller så för att hinna med ett tåg, ska åka någon station för att möta Sabine som har blibit mer eller mindre min privatchaufför haha :D frågar om skjuts till alla danser med henne känns det som nu för tiden. men pappa ska åka tidigt den dagen så då skulle jag behöva ta ledigt hela dagen från skolan. och man har ändå inget att göra innan dansen eftersom att man alltid ska behöva vänta på alla. då kan man lika gärna bli klar med allt i skolan på en gång istället för att få en massa rester och skit :)

nu ska jag gå och ringa pappa och läsa :) pusshejs A


matlagning

åh vad jag var trött i morse. tröttare än vanligt, men jag pallrade mig upp och gjorde mig i ordning innan det bar av till skolan. på tåget läste jag som vanligt (snart är jag klar). första lektionen var engelska, började med lässtunden och sen fick vi jobba med en text efter att ha diskuterat lite "fashionwords" som vi jobbade med tidigare. efter det hade vi fackteckning och design, skitkul. eller kul och kul, skönt. Vi fick rita kläder :) vart faktiskt väldigt nöjd. ena outfiten vart jeans och en skjorta, en annan vart en kjol med hög midja och en blues och sista vart en kofta med en tunika under. vi skulle insiperas av collagen, hur det nu stavas (?), och mitt var om dagens mode. sen vart det lunch, åt på foodcourt som vanligast och åt kycklingspett och ris med jordnöttssås. var sådär, inte så jätteförstjust i såsen. men spetten var goda och blev mätt på det så :) efter var det svenska där vi skulle beskriva en vän och lite så. fick sluta tidigare så han med 14.21 tåget som var försenat till 14.24. skönt att hinna med det var ju bara 3 minuter, ingenting. kom hem, duschade, slängde på mig mjukiskläder och sen läste jag. nu sitter jag här och alldelas strax ska jag gå och göra mat, japp jag ska ;D haha, vilket jag suger på! wok ska jag göra iaf ska nog få till det! ;) sen ska satsa på att läsa ut boken men tror det får bli imorgon :) fast då är det fredag och är ju hos mamma så man kanske ska hitta på något annat!

i'm hungry! så nu ska jag gå och börja med maten och försöka att inte bränna den eller servera den rå eller liknande :D haha, wish me luck! PUSS

uppdatering

tjatja!

lång dag i skolan idag. slutade tio i fyra :( hade ont i huvudet typ hela dagen, men det sköna med den här dagen är att det är en "slappa-dag" bara sy hela dagen. skönt. men det är däremot tråkigt att bara sy en massa övningar, det är mycket roligare om man gör något man kan ha sen eller som man kan vara lite mera stolt över :p fast - övning ger färdighet - som det sägs, vilket även är sant. har faktiskt lärt mig en hel del på så kort tid. jag trivs på min skola! :) mysiga tjejer i klassen är det med, så.. jag kan väl inte riktigt klaga. tiden flyger förbi på måndagarna speciellt. men jag måste börja lägga mig tidigare så jag inte är lika trött dagen efter.. en annan skön grej med skolan är ju resturangerna! man blir lite gladare efter kebab med pommes! och jag "lyxade" till det lite idag med att köpa en cola till det :)

bestämde mig för att göra en matlista för den här veckan här hemma! :D haha, och vi fick till lite gott på den. eller ja - allt var nästan gott :) dock är inte lördag och söndag färdigställt än. men då är mamma och Ola borta så då får vi göra vad vi vill.
nyss så kollade jag upp tåg biljetter till Örebro och det var billigt och dom gick vid bra tider! så det var ju bra, får diskutera det med mamma sen när hon kommer hem. smidigt att tågen går från sumpan station - där min skola är - så kan ta tåget direkt därifrån, skicka min packning med pappa så slipper jag den :D (a) skönt. pappa åker tidigt på torsdagen så det är lite bättre att ta tåget för mig istället för att inte missa i skolan, bara jobbigt att hamna efter nu i början och eftersom att det ändå inte finns något att göra i Örebro innan dansen.

igår var jag skeet duktig och städade rummet som nu e så jekla vackert! :D mitt rum är verkligen en rofylld plats när det är städat :) kanske kan slänga in en bild på det sen :)

i helgen, fredag och lörda, var det dans på knarrbacken här i Bålsta. fredagen vart väl inte så jättelyckad men lördagen vart väldigt bra :D dansade nästan bara a1 och a2 och det var bra att det var roligt folk där (: gör dansen så mycket bättre! tog inga bilder, men dom kanske lägger upp på hemsidan sen som jag kan sno i från senare, om internetet tillåter det. 

nu ska jag gå och fortsätta läsa den fjärde boken av Twilight serien :) det gick ändå ganska snabbt att läsa dom. like them very much! läser dom på svenska för tillfället men ska nog köpa dom på engelska och läsa sen :)

ha det bra ! pusshej Amanda 



PÅMINNELSE FÖR DOM SOM SER - LIPSTICK JUNGLE 3an 21.00! <3


the schoool

jag trivs mer och mer i skolan faktiskt. eller har alltid trivs med skolan, den verkar väldigt bra :) men nu har jag kommit in i det mer. orkar inte skriva, eller ska göra massa annat. har nyss skickat in en läxa, och ska göra en, en som går fort :) den är väldigt enkel. efter det ska jag försöka mig på mitt rum. vill ha det fint, men har vart s inne i mina böcker så jag har läst hela dagarna typ. förutom dom dagarna jag vart med Linda. men jag läser på kvällen och på tåget varje dag nu, känner mig ändå på ett sätt duktigt :)

men nu ska jag försöka iaf plocka upp i mitt rum. om jag orkar, har hont i huvudet och det blir inte bätre av att jag måste anstränga mig för att se vad jag skriver. så nu ska jag gå! :)

PUSSHEJS!! A

RSS 2.0