grattis carro

carro fyller 15 idag, så grattis! hoppas du haft/får en bra födelsedag :)
imorn firar jag & amanda carro med bio :)



funderar på ett börja blogga igen, sålänge det är roligt och inte blir jobbigt

well, i get over it?

har sett på melodifestialen :) det var ganska tråkigt idag tyckte jag, inte så bra bidrag. Vi (jag, Kim och Sabine) ser på Bruce den allsmäktige men vet inte om vi ska se klart den, dom håller på att bläddra mellan kanalerna för tillfället ;) jag tycker det är varmt och börjar bli ganska trött. And.. i feel emty! sure, i know why but still. no you - kind of no me :/ du får mig må bra ! och jag har dig bara halft. vilket gör att jag typ känner mig tom.
well, i get over it?

jaja, har inte så mkt att skriva, orkar inte heller
puss/ A

ögoninflamation :/

när jag väl hade börjat mått bättre och känt mig friskare så får jag självklart nästa sjukdom: ögoninflamation :( har faktiskt inte haft det på väldigt länge, om inte jag har glömt bort någon gång så borde det varit några år sen. Men jag hade det typ hela tiden när jag var liten, vaknade ofta med klet i ögonen..  igårkväll och i morse började det med att jag hade i högra ögat och på dagen idag hade jag inget, det kändes bra så jag undrade om det verkligen var ögoninflamation ¨men sen så fick jag nu ikväll, men bara i vänstra ögat istället.. hoppas det går över, it hurts!

Idag på dagen så åkte jag och Ola till IKEA och sen till donken :) sen när vi kom hem satte jag på Rock Band och senare lirade jag, mamma och Ola på hög volym, precis som det ska vara ;) sen kollade jag och mamma på design Simon och Tomas och nu ser jag på lyxfällan, så jag ska gå och se klart på det :) 

MELODIFESTIVALEN 20.00 (?) :) kollla på med familjen ikväll, mysmys :)

PUUUUUUUSS / Amanda ;)

sjuk..

Hemma från skolan idag.. sjuk, men har börjat bli bättre ingen feber tror jag, men är hostig, har ont i halsen och är snorig. Gick hem från skolan i tisdags då jag hade feber och var skittrött, sov typ hela dagen då (; sköntskönt. I onsdags var jag oxå hemma, men igår var jag i skolan kände mig piggare då och vi hade nationella som jag helst ville bli av med så det var gjort. på A-delen (svenska) så fick jag VG heelt okej :) Igår läste jag även ut min bok, vart såå inne i den så kunde inte lägga ifrån mig den ;P började läsa på nästa bok i serien men har lagt ifrån mig den för ett tag ;)

Tänkte att jag skulle få klart lite läxa, iaf en del av biologin som ska vara klart nästa vecka och jag har inte ens gjort hälften.. inte bra det ! det var skönt att veta att so provet är flyttat till efter lovet, skönt för jag kan nämligen ingenting ;PSenare ska jag hämta lillebror och jag och mina bröder ska vara ensamma hemma ett tag iaf :) mamma och Ola ska ut och äta middag. Jag och Kim ska nog göra plankstek om vi känner för det ;) mumsig mumsigt :)  

Men nej nu ska jag gå och duscha och sen få lite bioogi gjort!

Pusshej :) AmAnDaPaNdA <3

Söndag.

Hej bloggen..

Börjar bli sjuk :( ont i halsen, hostar och så.. har velat varit sjuk, få vara hemma från skolan. Men inte den här veckan. Det är ju den här veckan som man ska vara klar i hjärnan och hänga med.. inte vara trött, sjuk och inte hänga med.. men det är inte så jättefarligt nu, så man får ju hoppas att det inte blir värre..

Idag ska jag till mamms, tror jag iaf. Skulle behöva göra lite mera matte, men nästan klar med kapitlet, vilket är skönt :) och läsa ska jag göra oxå, kanske ska göra det nu.. eller kolla klart på filmen (PS. I love you)

Nu ska jag fixa saker och så :) pusshej <3  / A


RSS 2.0