ont i halsen :(

ligger i sängen med datorn i knät och har ont i halsen :( men det har börjat gått över lite, var värre i morse när jag vaknade men ändå..
Idag såg jag på madagaskar 2 :) har inte gjort så mkt annars faktiskt.. bara latat mig i sängen vid datorn :P haha, lata jag :) senare idag vet jag inte heller vad jag ska göra. duscha, göra matte och läsa ska jag försöka göra iaf. 
nästa helg ska jag kanske till Värmland wiie, roligt isf. beror på om fina Ellinor ska göra något eller inte :) 

har inte så mkt annat att skriva för tillfället så ha det bra så länge :) 

/Panda :) 


Halloysan (:

Sitter här vid datorn och kollar på tv, har sett på Let´s Dance, väntar på det sista, även if ingen åker ut :) nerladdningen av madagaskar 2 och en skiva blev klara nyss :) laddar även ner the sims 2, men det kommer nog ta några dagar att få den, en väldigt stor fil. men får helt enkelt att vänta på det.. 
 
Är snart på sidan 500 i min bok, ska försöka läsa klart den i helgen, måste även försöka göra lite matte i helgen, iaf en sida till. Men det ska jag nog klara :) på tisdag och torsdag är det nationella i svenska då.. och på onsdag är det matteprov. mycket i skolan :( orkar inte med allt.. men får tänka possitivt, snart slut, bara nån månad kvar och det är sommarlov och börjar på nått nytt!! längta :D

har även typ bråkat med Linda och Carro, men det löste vi idag. skönt det. allt har gått ut på missförstånd, överdrifter och onödiga tjurigheter som tillkommer när man redan är irriterad. även om det finns några saker som man kanske inte riktigt har sagt och inte löst till fullo. men jag bryr mig inte, jag har strykigt ett sträck över allt det här. 
Men om jag tänker efter så började allt det här med att jag var borta i huvet och ville tänka... menmen, så kan det vara.


I JUST WANNA LOVE YOU BUT I CAN'T!! :'( and i miss you so much :(

Men det är väl livet det med? vi får se hur allting blir.. 

Aja, nu ska jag kolla på let´s dance och kolla resor till göteborg tror jag. 

PussHej :)<3 // AmandaPanda 


hejhej!

det var otroligt länge sen jag skrev, och enda andledningen till det är väl att jag helt enkelt tröttnade och inte tyckte att det var kul längre. Kan hända att jag börjar blogga nu igen eftersom det är så skönt att skriva av sig men vi får helt enkelt se. Idag har jag iaf varit på öppet hus på två skolor och jag tror att jag bestämt mig vart jag ska gå, det är ju trots allt dags att söka in nu snart så börjar blå lite brådis. jag är sjukt irriterad på att syon bara ljugit till mig så jag varit tvungen att ta reda på all fakta själv men känner att det antagligen kommer lösa sig & bli bra dethär med gymnasium. jag känner mig helt slut idag så jag ska ta ram lite kläder till imorn och titta på lite tv. Puss linda

RSS 2.0