plugg

åh jag orkar inte.. somnade en stund i mammas säng, ungefär hälften av det jag ska kunna till provet imorn sitter. visst har jag tid och skulle kunna få in resten på en timme om jag satte fart men jag känner mig helt död. egentligen borde jag vara hemma imorn och jag funderar på det men jag vill samtidigt inte spara några prov. visst skulle jag kunna gå hem efter provet men då finns det ju ett litet problem där med och det är väl att jag gick hem förra onsdagen och har missat så mycket idrott de senaste veckorna. usch jag vet inte.. nu hörde jag pappas bil så nu får mamma hjälpa mig plugga /linda

det gick väl bra!

ligger vid VG i de mesta ämnena, och jag har höjt mig. fick även veta att jag fått VG på alla nationella delar i svenska, vilket jag verkligen inte trodde. fick också MVG- på världskrigetsprovet, och jag som förväntat mig typ G. stolt! hade inte fått omdömmen på idrott & sånna jag är lite halv orolig över menmen, bara skönt att slippa. på bild omdömmet hade min lärare skrivit "alltid artig och trevlig. arbetar bra och koncentrerat. visar intresse och entusiasm. har konstnärlig talang" glad man blir :)

imorse åkte mamma in på akuten, hon har inte kunnat gå o så pga magont så lite orolig har jag varit idag, men det visade sig vara magkatarr eller något liknande. jag väntar på att mamma ska duscha klart nu så ska vi plugga fysik!

puss linda

utvecklingssamtal

har precis ätit och ska åka iväg om ett tag på utvecklingssamtal, alltid lite jobbigt. kan skriva hur det gick när jag kommer hem igen.

dagen idag har väl varit lite halvjobbig, känt mig ganska tung i huvudet och mått ganska dåligt men vill inte ta hur många treo som helst så man får väl stå ut. 3 dagar kvar nu ju! :)
jag vet inte om min grupp fick IG idag på tekniken men orkar inte riktigt bry mig för jag fick MVG på franskan, jättestolt och glad på mig själv.
när jag kommer hem blir det pluggaplugga, fysikprov och hemkunskapsredovisning imorn.

/linda

prov, prov, prov...

prov imorgon igen då, fysik den här gången. får se hur det går antagligen så blir det ett G som vanligt, men jag nöjer mig med det med. jag fick VG+ på mitt franska prov! :) stolt. förhoppningsvis så får jag behålla mit MVG i franska, men får se hur det blir med det.
måste plugga en massa till provet idag. och snart kommer Carro och jag ska hämta goaste lillebror :) <3

/ Amanda


monsterkalas!

idag har Marcus haft monsterkalas! lägger upp lite bilder om ett tag möjligtvis :) efter kalaset så blev det väldigt tyst och lugnt här hemma :p och stackars Elias kom en timma sent p.g.a att dom inte ställt om klockan.. så kan det gå! alla hade klätt ut sig, söta dock lite läskiga ;)

Jag har precis ätit och har lite ont huvudet. ska snart gå och fortsätta och få klart So:n, ska även se tv snart så det är väl bäst att få igång det nu medans jag inte är alltför trött..
snart är helgen slut oxå :( skoola, men skönt bara fyra dagar ändå, går ganska snabbt :) på lördag kommer sonja oxå!! :D

/amanda

gör mig frisk

jag hatar mitt immunförsvar, om jag nu har något. jag har iaf sovit bort mesta av helgen, känns som att när man inte kan göra nåt kul kan man väl iaf få lite plugg gjort men man är väl som man är. lite har jag iaf fått gjort så det känns ganska bra där ändå. ska strax ut en liten stund, det är ju ganska jobbigt att sitta hemma en längre tid, känns som man kvävs eller nåt. skriver senare, puss linda!

usch

jag är sjuk. sitter här och nyser tre gånger i minuten & känner mig helt tung i huvudet. känns väl ganska tråkigt nu på helgen men det är bara 4 skoldagar sen påsklov så känns samtidigt ganska skönt. jag och mamma har pluggat lite fysik idag och så har vi tittat gymnasium o planerat lite, jag har ju egentligen ingen aning om vad jag ska göra. men det känns ganska bra nu faktist. sitter här och längtar till sommaren så nu ska jag och mamma titta på resor till i sommar! :)

tror det var i thailand för 1 eller 2 år sen, men titta så brun jag var. ni ser där bikiniöverdelen suttit, så vit är jag ju egentligen. ganska stor skillnad?



glöm inte earthour om.. 20 minuter? något sånt :)

/linda

Marcus 6 år!

hejhej.
Har precis fikat lite och ska nog snart äta tårta :P lillbror fyller sex år idag, grattis på han! :D är väldigt mätt för vi åt mat för inte så länge sen heller, haha. mina mostrar, kusiner, Carina och "farfar" är här.
tänkte att jag skulle lägga in ett litet inkägg och berätta lite vad som händer :) kanske kommer ett till lite senare.

Igår så var jag med Carro till typ 7 och sen så pratade vi i telefon i ungefär 4 timmar på kvällen, vet inte hur vi lyckades och saken är den att vi pratade inom samma område men inte om samma saker gång på gång, som det lätt brukar att hända :O men ja vi hade det roligt iaf :) vi har smidigt lite planer om hur vi ska försöka att fixa lite saker ;) Muhaha!

men jaja, nu ska jag gå och äta mera!
puss / A

Hells angels

Jag och Linda sitter hemma hos mig och ska göra klart våran uppsats om hells angels. vi hade redovisning idag, vilket gick bra skönt att ha den borta, nu ska uppsatsen bort oxå. Linda är och tar ut sina linser och så, så tänkte att jag skulle slänga in ett litet inlägg medans. vi fick reda på musiken idag att vi ska ha musikprovet nästa vecka på torsdag! jag orkar inte, vill inte ha ännu ett till.. it's too much.

vi övade till nationella i matten idag vilket gick bra :) och när jag kom hem hade jag ett brev från intagning i stockholm. Jag kom in!! :D wiie, man kan ju aldrig vara säker bara för att man vet att Bålsta inte har rätten att neka mig. då vet jag en skola iaf :)

ska gå och hämta Marcus nu snart med och nu ska vi fortsätta!

Puss, amanda och Linda


an different day..

Halloysansa.
idag var det egentligen en ganska skön dag i skolan. Vi hade först engelska nationella, inte jättekul direkt men ja det var helt okej, gick ganska bra tycker jag, so:n var skön och även svenskan. sen hade vi franska prov som kändes väldigt bra faktiskt :) sen hade vi engelska, Carro var på möte så det var bara jag och Linda där från vår grupp och vi gjorde klart powerpointen som vi ska redovisa imorgon. imorgon ska vi göra klart uppsatsen oxå. efter engelskan så gick Linda hem :( hoppas du blir bättre gumman! <3
efter det hade vi idrott som vanligtvis brukar vara tråkig men vi hade skitkul idag! xD vi hade typ styrka och det var olika stationer man skulle gå till, man fick välja vem man skulle va med och jag och Carro valde ju såklart varandra och Olsson och Markus var med i våran grupp :) olsson var faktiskt väldigt elak bara mobba oss! haha, men det var roligt faktiskt och jag var trött och då blir jag jätte flumm och jag skrattar åt allting!
några saker som hände: Carro; "Amanda du måste upp med bröst...korgen!" Olsson kollar snett :P Carro; "you can do it, push it, push it, push it" jag garvar och Olsson säger "det är ingen förlossningsal här" hahaha, kul had vi :P kanske inte låter så kul men det var roligt och ni skulle vart där, haha. sen skulle Olsson slå oss med hopprep om vi inte klarade en övning, det är väl ändå elakt? mm, jusste. men han lyckades inte :) det var rikigt roligt även om Olsson skrämde oss med lite olika metoder, hah :p jag och Carro har ju sämst (eller kanske bäst? ^o)) humor ibland asså :D
efter skolan gick jag och Carro å köpte munk och läsk. vi råkade glömma munkarna så vi fick gå tillbaka och hämta dom, hur lyckas man? ;O pratade om lite ovesäntliga ting tills hon skulle gå till tåget. följde henne dit sen gick jag hem och duschade. Våffeldagen så det blev våfflor till mat efter duschen ;) spelade lite på datorn och sen hamnade jag här :)
hade tänkt att göra lite So eller så men får se hur det blir med det, är så lat :P

jaa, det var min dag det!
/ Amanda.

man fastnar

twilight serien. jag är inne på fjärde boken, hade tänkt vänta med att köpa den tills den blivit lite billigare men trean slutade så sorgligt så jag blev ledsen och var tvungen att göra det bra igen o läsa fyran. jag tyckte 1an var rätt seg, kanske för att jag såg filmen före så man blev inte speciellt förvånad nån gång så de tog sin lilla tid att läsa ut den och jag hade egentligen inte tänkt läsa de andra men jag fick tvåan och trean av mormor så kände mig tvungen, men tvåan är skitbra. man fastnar verkligen, man kan inte sluta läsa när man väl börjat.
nu försöker jag spara på boken, det är ju sista o vill inte att de ska ta slut




puss linda

gymnasiebesked

gick hem efter engelskan idag för jag orkade verkligen inte, hade världens huvudvärk och vi hade haft både engelska nationella och franska prov så det var en ganska jobbig dag, men jag tror att de gick bra. hoppas!
när jag kom hem såg jag att jag fått brev med gymnasiesvar, "kommunen betalar inte". lite sur blir man, jävla snåljåpar men ska överklaga och får jag nej så får jag väl hitta på något annat. hade inte förväntat mig att jag skulle få ett ja eftersom båda linjerna egentligen finns i bålsta även om det är ganska annorlunda så ja. vi får se helt enkelt!
/linda

ett prov mindre och snart ytterligare två!

fick veta för någon dag sen att jag fick VG på nationella, samma som Linda så hade jag kunnat fixa MVG om jag hade kunnat koncentrera mig. menmen nöjd ändå, bättre än G! :)

Igår var jag på ansiksbehandling, jääätte skönt :D
och i fredags så var Linda här och sov hos mig och vi var väldigt duktiga. Vi hade tänkt att gå och sola men kom fram till att det inte var värt det och jag var lite osjälvisk och tänkte på att spara mamma den kostnaden istället. Jag tjatar ju så mycket och har fått en del nu på senaste tiden ändå, så kände att jag inte ville kosta på mamma det :) Jag och Linda gjorde klart fysik-frågorna, och idag på fysiken gjorde vi klart dom vi inte hade fattat innan :) vi fick även veta att matteprvet är framflyttat! skönt. ett prov mindre. imorgon är det franska prov och nationella engelska, uppsats. blä! Men jag känner mig iaf redo för franskan :) känner att jag kan det mesta och har bestämt mig för att nu ska det gå bra, ska inte sänka mig och det vore ju en fördel att visa att jag kan MVG på provet då :P Men känner mig taggad, och jag hoppas att det inte kommer till en massa extra uppgifter som jag inte kan.. men det ska nog gå bra :)

Ikväll är det DH :) så ska se på det, kanske göra lite te och popcorn oxå, brukar bli så. ajuste, den rätte för rosing är ju nu.. tänkte kolla på det, såg förra veckan och tyckte att det var ganska avslappnande så ska väl gå och se det! läsa franska i pauserna och försöka att hinna läsa lite i min bok oxå, i just love it!

Pusshejsi från a happy Amandaaaa :D<3

tv eller sova?

tänkte jag. nu kom mamma & sa att det var spårlöst på tv, vad gör jag? haha blir nog tv, puss linda

gonatt

duktig är jag. har varit helt död på kvällarna de senaste 2 veckorna. ganska drygt av mig att gå & lägga mig nu egentligen eftersom jag aldrig kan somna men hoppas kan man ju :) ska bara hämta hit natasha och hämta lite vatten, gonatt!

you mean everything, there are not quite words enough
to tell you all the things that you've become for me




franskaplugg

var hos tandläkaren idag, vad hon gjorde i min mun vet jag faktist inte men jag behöver iaf inte komma tillbaka förens nästa år nu :) nacken är oxå sjukt mycket bättre, bara ont när jag lutar mig åt vänster nu. fick veta idag också att jag fick VG på en av engelska nationella, känns väl lite både och. jag vet att jag hade kunnat fixa MVG om jag hade kunnat koncentrera och anstränga mig men jag kunde inte det, tack vare mina provlinser egentligen men jag hade inte förväntat mig mer än ett G så jag är ändå nöjd, inte hela världen. ända sen jag kom hem från tandläkaren har jag suttit med franskan, med några timmars paus hehe men nu tänkte jag ta tag i det igen. det här provet ska gå bra!
/linda


stackars lilla mig

sitter här i one tree hill pausen, lyssnar på ron pope och tycker synd om mig själv. kom hem för sisådär en halvtimme sen, varit i kista med världens nackspärr. fick nackspärr i torsdags tror jag det var, men idag är det fan värst. gör ont jämt, hur jag än lutar och vrider.  tittade på män som hatar kvinnor i kista, väldigt bra faktist. fast jag visste inte riktigt vad filmen handlade om så jag hade inga förväntningar sådär annat än att jag hört att den ska vara bra. men nu ska jag tillbaka till soffan och one tree hill. puss /linda

220309

jag har huvudvärk! :( jobbig dag idag, vill inte ha söndag, har inte pluggat något som jag egentligen skulle men ska försöka få något gjort. senare blirr det GG, Beck och andra avenyn :) har kollat på jag vet vad du gjorde förra lördagen, ganska roligt faktiskt :):)
Igår hade Carina 40-års fest, det var ganska kul det :)
tänkte bara lägga in ett litet inlägg för vad som hänt, för ska gå och göra lite nytta nu!

Puss/ A

Fredag!

fredag idag och ledig! härligt härligt.  men ska försöka att få någonting gjort med läxorna idag, inte lika härligt. Tror att Linda ska komma över, vi tänkte gå och sola lite om vi hittar någonstans och sen ska vi göra lite läxor och bara ha det mysigt denna lediga fredag :) men får se när hon kommer, hon har en tendens att sova länge :P  när Kim kommer hem från tandläkarna ska vi äta frukost och kanske se på film eller något.
Imorgon ska vi till Carina och fira hennes 40-års dag :)
´det har varit en ganska skön vecka i skolan, den har gått fort.

Men nu kom Kim hem så vi bestämde oss för att gå och hyra en film att se till frukosten och sen göra frukost. baguetter i ugn? maby, underbart gott är det iaf :D

Puss/ Amanda

solen är här!

igår var en skön dag. hemkunskap, lång lunch, film sen teater. jag var ensam i min hemkunskapsgrupp så amanda fick hoppa över till mig igår, riktigt roligt att laga mat ibland. varken jag eller amanda är mästerkockar, vi har typ recept för 2 pers så man ska dubbla på hela tiden och det vore faktist typiskt mig och amanda att dubbla temperaturen också. men vi fixade det! :) på lunchen köpte vi lite gottis på ica, bland annat tupgrädde som vi hade lite krig med.

 

jag hatar onsdagar, men den här onsdagen har varit helt okej. kan bero på solen, man blir sjukt glad när det äntligen är ljust ute så det mesta känns lättare. jag har varit helt inställd på att vi har lov nästa vecka men jag såg i min kalender att det är 2 veckor kvar, usch. men vi är iaf lediga på fredag, skönt de. puss /linda


måndag

dagen började med att jag var sur & irriterad, och jag trodde hela dagen skulle vara så men dagen har varit ganska lugn faktist, förutom att vi var tvugna att bygga ett jävla eiffeltorn på biologin. gick väl inte speciellt bra, jag vet inte om vi skulle få G eller inte på det men skitsamma, inte hela världen. har väl mått lite halvdåligt hela dagen och funderade på att be pappa hämta mig där vid lunch men då skulle han behöva skjussa tillbaka mig igen om nån timme så jag var lite osjälvisk där! :)
efter skolan stressade jag kissnödig och med världens huvudvärk upp till synsam för att jag trodde jag hade 10 minuter på mig, men icke sa nicke. klockan i skolan hade tydligen lurat mig så jag var där en halvtimme innan jag skulle. fick iaf linserna jag provat första gången, och tårvätska så hoppas de funkar bättre nu. efter det vid 3, mötte jag upp mamma i centrum så kom jag på att jag glömt ta med mig tandborste så vi gick & köpte en på ica och så följde jag med henne till hennes tandläkare sen gick jag upp till min och fick vänta där i yttligare typ 30 min. drygt. självklart hade jag kärringen som rindge mig förut och nu har jag fått en ny tid för vi hann inte göra det vi skulle idag, hon var ju tvungen att hämta hjälp, hon kunde tydligen inte sitt jobb & hon var ju självklart tvungen att prata i telefon halva min tid -.-
men ganska duktig är jag, bara 1 hål på 16 år. fast sen tror jag att jag hade typ småhål menmen, de har väl alla :)
har fortfarande världens huvudvärk så nu ska jag & min lilla bebis mysa, puss /linda



sjuk

har mest legat i soffan hela dagen. orkar inte göra nånting, tänkte vara hemma imorn trots att jag varit hemma så mkt på sistonde men kom på att jag ska till tandläkaren o synsam imorn så de blir skolan trots allt. ganska lugn dag på måndagar ändå, och vi går bara 4 dagar denhär veckan så jag ska väl stå ut. ska se klart gossip girl sen blir de dusch och ja, nånting och 9 äre beck. enligt sandra ska det vara en bra beck idag, hon trodde vi bara sett den 1 gång förut så det låter ju bra.

 

puss! /linda


Våren börjar komma :)

idag har det vart soligt ute! :) lite fint väder bland allt snöande och slask. man hör även fåglarna kvittra utanför när man vaknar och blommorna börjar vakna till liv! :D hoppas det fortsätter så, vill ha det varmare och skönare ute och inte massa slask occh äckel..

snart åker jag till mammsen, ska försöka att skriva men det blir inga bilder!
nu ska jag gå och äta våfflor :)

Pusshejs// Amanda

godmorgon :)

Nu har jag precis varit nere och ätit frukost och startat datorn :) hade egenligen tänkt att spela lite sims men ska spela kort med Kim och Sabine istället ;)

Så nu ska jag gå och hämta lite kort och sätta mig och spela med dom :D

/Amanda


amanda is saying

goooodnight! :)<3

lördag?

vaknade för sisådär 2 timmar sen av att pappa väckte mig faktist. nu håller jag väl på att fixar till mig lite, är helt slut men ska hitta på något me sandra sen blir det nog melodifestivalen, vet inte riktigt. jag måste plugga oxå, men vet inte om jag orkar idag. det är.. 4 prov, 1 inlämning och 1 redovisning innan påsk. roligt. men får nog ta tag i saker imorn istället, de är trots att de inte känns som de lördag idag :)

/linda

godnatt!

tyvärr, vart inga bilder och ingen ändring i bloggen. orkar inte och internet är seeegt! så blev inget ikväll, ska sova nu så det blir bara ett kort godnatt inlägg nu.

så godnatt på er sötnosar :)<3

//AB<3




* Detta skulle blivit publicerat igår kväll*

ett litet bildinlägg :)

sitter här i sängen och gör matte, jag är väldigt duktig måste jag säga. har jobbat 20 tal hitills och ska göra flera. håller på med procent, har prov på måndag (då är det jag som har det eftersom att jag var sjuk den veckan som vi hade det) senare ska jag även försöka göra några so-frågor till provet. Har 6 sidor (37 tal) utav 10 sidor kvar innan diagnos och röd kurs, ska iaf göra klart till diagnosen hade jag tänkt i matten :) ska vara duktig idag!

  en bild från mitt pluggande


Senare ikväll kommer Sabine, och det brukar leda till att hon, jag och Kim sätter oss och spelar ett tag :) och 20.00 äre melodifestivalen, dåliga bidrag i år men kollar ändå :) så ikväll blir det nog inte mycket plugg. men matten måste jag friska upp minnet till på måndag iaf.
Sabine och Kim (:

Kände för att dela med mig av lite bilder medans jag kan och orkar ;) (klicka på bilderna för större)

i måndags när jag och Linda gick till kalmarsand och lekte på isen :D


Lite bilder jag ritat :) är inte klar med alla, den sista är jag klar med men bilden är inte tagen när den är klar ;)


tjejmiddag med Linda :)




Nej nu ska jag återgå till mitt pluggande! har fått in lite bilder nu iaf :)

Pussar// Amanda :)<3

linda

gonatt!

:)


det är alltid synd om mig

jag tror att jag har nån sorts sjukdom. jag borde ha det, jag är alltid sjuk och har alltid huvudvärk o andra besvär. eller så har jag bara inget immunförsvar men jag äter typ ett äpple om dagen så jag borde ju ha typ skitbra för man får väl immunförsvar av sånt? men äpplena kanske inte tycker om mig, buhu. jag sitter iaf här och tycker lite synd om mig själv eftersom kroppen inte verkar kunna bestämma sig för om de är varmt eller kallt, fryser ena stunden och den andra är det skitvarmt. men ska i säng i tid idag hade jag tänkt så ska jag sova ut, sovit ca 5 timmar varje natt i en vecka nu och jag behöver väldigt många timmar typ 10-11 så jag ska försöka ta igen :)
idag har jag inte gjort nåt speciellt, var i skolan & hade nationella, gick väl inte sådär superbra eftersom han sagt att ifall jag skriver MVG på nationella blir det typ MVG i slutbetyg men så bra gick det inte. efter skolan mötte jag upp sandra så gick vi hem, sjöng lite singstar med henne tills middagen och efter de hamnade jag vid här datorn.. :)

yes amanda jag hade tänkt fixa men vill du göra de så kan jag passa :)

/ Linda


fredag den trettonde

halloysan! :)

trots att det är den dagen det är idag, har det inte hänt något dåligt. inte för att det brukar göra det men ändå :P dagen började med att vi inte fick våran sovmorgon och började kvart över åtta istället för tio över nio. varför vi började tidigare, var för att vi hade nationella i engelska, hör- och läs-förståelse som höll på till kvart över elva, sen vart det lunch, bild (blev klar med skissen av min målning, ska börja måla nu! (: ) sen svenska då vi såg på film.

Nu sitter jag hemma hos pappa har sett på let's dance och så och nu är det Samantha who? :) det är skojjsigt det. Har precis ätit kexchoklad och dricker cola ;D ska se om jag kan ändra lite på bloggen efter, får se om Linda hade tänkt sig samma sak ;) haha. skriver lite senare och lägger in lite bilder tror jag :)

// Amanda

linsproffs

precis ätit mat me pappa, mamma hade tagit fram nån äcklig falukorv till oss men vi stoppa in massa ost och sen började väl pappa stoppa in massa tomater och lök o äckel haha men de mesta går ner när man är hungrig. typ inte ätit nåning idag så då funkar de mesta :)

första dagen idag jag fick in mina linser, gick på ca 10 min. snart proffs ju! bara de att linserna eller mina ögon är typ torra så det känns inte bra, och det skaver lite då & då men det skulle nog gå över. får se vilka linser jag ska få, har provat 2 par men inga av dom har varit sådär skitbra men vi får se. får antagligen prova nya.

dags för sommaren att titta fram? eller iaf våren. usch, och det blir inget thailand iår, behöver vekligen värme

  
turkiet sommaren 07

       
thailand 08

linda

idag hade vi frilufsdag, men jag som varit sjuk nästan hela förra veckan hade inte anmält mig. tänkte vara hemma men vi åkte in till stan i det äckliga fula vädret och gick runt lite. vi kom hem vid 4 och jag åkte hem så nu sitter jag här. jag borde plugga men jag orkar inte. jag så sjukt skoltrött just nu, funderade ett tag på att vara hemma o sova imorn men har varit hemma så mycket och vi har egentligen ingen jobbig dag imorn, visst massa lektioner men de flesta är det ganska fritt jobb och de är skönt att välja när och hur man vill göra sakerna. nu är jag antingen duktig och gör lite matte eller fixar till bloggen, känner egentligen inte för nåt av det men vi får se. jag och amanda borde fixa bloggen tillsammans men hon har inget internet på sin dator och vi hamnar aldrig hos mig, det är så långt hit. Fick även en present på posen idag av min moster & kusin,ett presentkort på gina för 300 kr. tacktack. två, tre veckor sent men bättre sent än aldrig! :)

hejhej

gjorde om lite på bloggen, både jag och amanda är väl ganska trötta på hur de ser ut men de är bara tillfälligt, vi ska byta bilder o så oxå & antagligen fixa om lite. jag har precis tittat på spårlöst, tänk att aldrig träffat sina riktiga föräldrar och sin syster. sorgligt. jag ska plugga lite fysik o hemkunskap innan jag går och lägger mig oxå. sov hos amanda i lördags, vi hade de mysigt, köpte mat och tittade lite film och så men de blir ju aldrig speciellt mycket sova, o inatt blev de runt 5 timmar så jag ska försöka komma isäng i tid idag :)
nu blir de plugg, puss linda

Teknik

Nu har jag teknik i skolan, men Ulrica är sjuk så vi har vikarie och inget att göra, ska spela spel och kollar facebook och så :P haha, lata jag (A)

har faktiskt inte så mkt att skriva men i helgen hade jag och Linda tjejkväll :) riktigt mysigt ! :)

ska göra lite tester och sånt nu tror jag har inte mycket att uppdatera för tillfället har inte mycket fantasi eller så nu heller ;P haha :)

Pusspuss // Amanda :)

sitter hos mamma and blogging :)

Hejhej! var ett tag sen jag skrev, ska försöka att börja skriva mera, men har inte haft orken till det som senaste dagarna (veckorna?) men iaf så sitter jag här nu och bloggar.

Det har varit ganska mycket i skolan på senaste tiden, världskrigprov engelska inlämning osv. och har inte gjort matteprovet än.. ska försöka bli av med det på måndag. på engelskan så får vi jobba med inprincip vad vi vill :) det ska vara en gruppuppgift det är typ det enda kravet. Jag och Carro satt idag och försökte komma fram till vad vi ville göra men kom inte fram till något vettigt :P får se om Linda har något man kan skriva om för antar att hon vill vara i våran grupp :) men det avgör ju hon om hon vill eller inte ;)
sen i helgen så lärde jag mig a2 (på nytt, det var mer en träning egentligen) det var bra att friska upp minnet (a2 är en nivå på dansen) Square dance! :):)

GÖTEBORG 28maj-1Juni :D<3 i think, ska till Sonja denna gång isf, hon konfirmerar sig så ska dit och kolla på det och bara vara med henne resten av dagrna :D roligtroligt (konfirmationen är på Tyska!! :O kommer inte fatta ett skit men jaja, får kanske tvinga Jens att översätta fast man ska å andra sidan inte lite på vad han översätter HAHA!)

Resten av veckan:

Idag: ingenting, möjligtvis träffa Carro senare
Imorgon: skola, träning  (step)
Fredag: skola, myskväll med lets dance, Samantha m.m. :)
Lördag: tjejväll? möjligtvis, ska se om det funkar (: melodifestivalen
Söndag: vara med Linda? Carro? Båda? sen funderar jag på att pallra mig upp till KU på KC eftersom att det var ett tag sen, beror på om Carro känner för det :P

kommer nog inte att lägga in så mycket bilder, kan inte göra det hos mamma :*

grattis till Linda och Carro i efterskott! :)<3


PUSSPUSS!! :D /TheAmandaPanda

RSS 2.0