2 dagar kvar

imorse kunde jag typ inte sova. vaknade vid halv sju eller något och kunde inte somna om. eller somnade då och då men vaknadde typ hela tiden. sov inte länge varje gång. när klockan tillslut vart 11 så bestämde jag mig för att slå på tvn och se på våra bästa år :) det har blivit ganska dåligt egentligen med tanke om på om man jämför med hurdet var förut. men vissa saker är bra, är bättre än vad det var för ett tag sen just nu iaf. sen efter det så tog jag in linserna och satte på naglarna som hade ramlat av och en gjorde jag om (satte på lösnaglar igår (; ) sen gjorde jag en liten "lyx"frukost till mig :D haha, det vart toast, te och juice. mycket gott vart det. snart ska jag gå och diska allt oxå :p 

igår var jag med Carro, vi möttes i backen som vanligt och vi satte oss på en bänk och pratade istället för att gå direkt. sen gick vi till centrum och provade stövlar, eller jag gjorde det :p där mötte vi Cissi som väntade på sin mamma, så vi väntade med henne för att inte vara otrevliga och bara gå :p sen gick vi och köpte lite gott, gick hem till mig, pratade, jag åt mat lite senare, och efter att vi spelat patians på datorn några gånger tills vi vann (:p) så började vi gå mot henne. men vi kom bara till ishallen där vi såg att det var massa bilar så då gick vi in för att kolla vad som hände. Carros brorsa hade träning så vi stog och kollade och som vanligt börjar vi garva åt saker som egentligen inte är roliga. haha, alltid i ishallen. bra tider det. och jag blev väldigt glad över att matcherna och allt börjat igen trots att jag inte tycker om hockey, men inte mycket slår mig och Carro i ishallen! :D hahaha. sen tillslut så började vi gå mot henne igen. sen sa vi hejdå och jag gick hem. gjorde inte så mycket frams till klockan nio då det var lipstick jungle, sen såg jag líte av mina humorprogram till min gbesvikelse var trean dum och bara svart, så kunde inte se där och sen somnade jag efter att ha varit grymt slut! '
en mycket kul dag :)<3

har en del jag ska försöka få gjort idag så bäst att sätta igång :)
pusshej // A

Dans i Falun

skriver lite snabbt här för har inte riktigt tid att skriva mycket. jag ska städa upp i rummet för imorgon ska vi på dans i Falun och sen så på söndag åker vi till mamma :)

puss A

090812

hejhej :) nyss har grannarna varit här, Micke, Jennie och deras supersöta son Liam på två och ett halvt år :) vi åt min paj som jag bakat idag. duktiga jag. vad jag mer har gjort är att vi åkte till coop, först in på bygg och köpa spik och papp, sen in på mataffärn och köpa en del saker. inte mycket mer har jag gjort direkt. spelat sims och sett på en film :)
snart ska jag återvända in i min sims värld ;) ska först, om internet tillåter försöka ändra bloggen, men känns inte så troligt men får se, hehe. jag är inte så jättebra på det här med designen än heller så får se, kanske försöker men det är inte säkert att det blir något annat för det :p (a)
Kim är tråkig och ser på fotboll så har inte så mycket mer för mig än att sitta vid datorn då :)

eftersom att Linda är en sån bitch och åker till Ullared och Carro också är en och är på basket läger så blir det ingen the voice :) :( men till min tröst blir det grönan igen istället. visst det är med familjen men kul det med :) och då kan man bara barnslig och åka barnkaruseller! haha. *utnyttjande av lillebror* muahahah :D vi får väl se om det blir uppskjutet eller något när vi är där se om jag vågar mig på det. och popexpressen blire mycket av (?) <33 :) får se om det blir på fredag eller lördag, beror på när vi kommer hem, Kim vill åka på lördag men får se, jag tänker inte riktigt ta med min packning på grönan :p vare sig dom har skåp eller inte. men vi får se för vi vet inte om vi vill åka dit när det är sommarkrysset, fast å andra sidan är ju Måns Zelmerlöf där på fredagen, är det så mycket bättre det? men vi får se :)

en sak som jag alltid velat göra och som jag ska kolla upp en massa om, är att gå high school, helst i USA tror jag. fast då om något år, när jag är arton möjligvis. skulle vara grymt kul! :) så det ska jag kolla upp och så :) 

puss!
A

<3

GODNATT BABES <3

AMANDA


sommarlovet är snart slut :(

idag gick åskan som bara den förut :o fett läskigt när hela huset typ skakar av bullret, man hör att blixten och bullret kommer typ samtidigt och att blixtrarna ser jättestora ut. verkligen lyser upp rummet typ :o skönt att det ändå inte kom helt över oss, men det höll på länge, blåste mycket och det stört regnade då och då. jag är faktiskt lite rädd för åskan när det är så stort. och det kan vara ganska "mysigt" om det bara är lite, eller hade varit iaf om man skulle kunna sätta på en film, men nej man kan ju inte se på tv inte! det är det jobbiga med åskan man måste dra ur alla kontakter och så.
det var hyffsat fint väder i morse, inte jätte soligt, men kunde ju inte klaga. jag sorterade lite av mina saker och sen åkte jag och Anna till förrådet och pappa och Kim åkte och köpte saker. vi hade ändå ganska tur att vi hann få in allt ganska precis i förrådet innan det började ösa ner med regn. men sen skulle man ut till bilen oxå för att åka hem... fast det gick ganska bra för det la sig lite när vi skulle ut. och det hade ungefär slutat när vi kom hem :) men sen blev det åska i någon timme.. under tiden spelade jag och kim yatzy, jag vann! :D haha. sen resten av dagen har jag tillbringat med mitt kära sims ungefär :)
´vi fixade varmvatten så vi skulle kunna duscha vilket var väldigt skönt! varför ska man behöva värma upp det själv? det är drygt! -.- menmen, det fixar väl sig nån gång i dagen.

sen har jag sett på lipstick jungle :) ett väldigt bra program tycker jag, man längtar efter det. ända serien jag följer för tillfället, känns bäst så under sommaren. ser inte mycket på tv längre, mest på kvällarna och på det bara isf :) känner mig ganska duktig att längre inte styras av tv.
men man kan inte låta bli att älska lipstick jungle :)



mamma ringde idag och sa hade jag hade fått ett brev från gymnasie intagningen! äntligen! och där stog det när jag började och glad blev jag när jag fick veta att det är start den 20 augusti 10.00 :D naajs! och jag kunde troligvis få skjuts med Ola oxå, så slipper jag betala för tåget eftersom man får kortet i skolan. fett nervöst men ska bli kul ändå. hoppas jag iaf.. :p
så alltså den 20 augusti på st:Martin :)


nej men nu ska jag nog ta å stänga av, lägga mig tillrätta och se på 2½ men och sen how i met your mother :D *älskaaa* haha (a) om Kim låter mig för tror han vill se något annat.. men får se om han är snäll :)

pusspåer :) amandaaa

 
en liten dålig bild på mig :)

GODNATT <3


casanova

sitter och ser på casanova som nyss började igen efter nyheterna. ganska bra film :) fast vissa saker jag inte riktigt har hängt med i, men ändå.
har plockar massa vinbär idag :) har nyss ätit popcorn oxå, vilket jag var väldigt sugen på ;)



nu ska jag se filmen så jag inte missar :) ska även stänga av datorn så blir inget mer skrivande ikväll.

godnatt, sov gott! /A <3


090809

hellu. sitter i sängen och ser på bring it on :) en bra film tycker jag, efter det så ska jag diska och fortsätta plocka vinbär. vi har tre stora buskar röda och en liten spretig med svarta :P haha. lite kul. det är ju bra att det är röda jag tycker om. vet inte riktigt hur mycket jag lyckats plocka en så länge, men en liter iaf. och jag lyckas bättre än kim :P haha, lite småkul (a) 
sitter även och spelar fashion wars på facebook. pappa och Anna är och lämnar vagnen, så dom har varit borta sen typ tio eller något, och dom är påväg hem nu. ganska skönt att vara själva hemma. nu ska jag fortsätta spela och titta på filmen som börjar snart igen :) 

ikväll är det casanova som jag ska se! :) 

pusshejs A <3 

flyttaflyttaflytta

sitter på golvet lutad mot sängen. nyss ätit en kexchoklad :D men känns som den tog slut för snabbt :P haha. är hungrig och trött. igår så flyttade vi helt ut från andra huset, dom andra har nu flyttat in och det var inget av våra grejer kvar, lite sorgligt faktiskt det är inte längre hem.. så igår var det full rulle med att få ut det sista, och idag med att få ut allt ur stora hästvagnen och in i förådet. sjukt jobbigt var det. vad höll vi på i? 3, 4 timmar? packa ut allt, ta upp allt för jobbiga trappan, det ska upp, det ska hem. och det tog ju aldrig slut heller! 
 det kändes som man plockade och plockade men inget hände..

just nu håller pappa på med maten :) pyttipanna och ägg ;) och jag har lagt in bilder på datorn nu. :) ska försöka skriva om några saker som har hänt i mitt liv under sommaren :P har ju inte skrivit speciellt mycket... hehe. blir inte så bara. 

090806 Gröna Lund
grönan med Linda! det blev av :D mihii. kul och mysig dag med älsk <3 blev aldrig att vi åkte den nya bergochdal banan "insane" för den var typ av hela dan.. -.- det som vi åkte mest var ju popexpressen :D min favorit på grönan ;) vi funderade ett tag på att åka katapulten, som jag kallar uppskjutet, men blev inte så vi nöjde oss med lilla fritt fall ;) haha. mötte på en del som jag kände eller visste vilka det var iaf. det var väl bara två jag kände men ändå. när vi åkte flygande mattan var det en kille som satt brevid oss som tappade pengar. det var en tia han hade tappat där han satt, jag såg det och gav den till han, det gör man ju? och sen när vi var på väg ner så fick jag tre toblerone av han :D han hade vunnit en sån där stor :) åh, vad glad jag blev! haha. hungrig som jag var oxå :p
kanske lägger upp lite bilder från det senare, har inte så många men. och nu tar det så sjukt lång tid att ladda upp... dryga internet..



nu är det snart mat :) skriver mer sen! pusshej :)<3 /Amanda


RSS 2.0