ett inlägg så här mitt i allt! :)

tänkte slänga in ett inlägg här som jag inte har gjort på väldigt länge.. funderar på att försöka bli lite mera aktiv men lite svårt under sommaren.. så ni får helt enkelt hålla koll hur jag gör!

hur som helst så kom jag hem för inte så långt tid sen har sovit hos mormor och morfar, förra veckan var jag hoa Sonjas land och hade det väldigt mysigt :) badade varje dag även fast jag inte alltid tyckte det var speciellt varmt :P
igår, innan vi åkte till mormor och morfar klippte jag mig och så köpte jag två klänningar/tunikor en svart och en persikafärgad på GinaTricot :) som ska jag ha på mig på fredag och lördag då vi ska åka kryssning, Birka Paradise :) har aldrig åkt Birka utan bara Viking line så ska bli skoj! älskar ju även kryssningar så ska bli mycket härligt.

kollade på min skolas hemsida idag och det stod att skolstarten skulle vara 20 augusti så antar att jag börjar då! ;) har inte fått något brev eller något om det än så blir nog så.

nästa vecka ska jag och Kim ta hand om Marcus då vi ena dan ska gå på skansen och en annan se ice age 3 :D mihii, *utnyttjande av småbarn* ;) och ska nog i Oktober (iaf jag och Marcus) gå och se "waking with dinasours" på globen :) fast inte säkert än och om det finns platser kvar. skulle vara coolt iaf. 

när jag kommer hem till pappa (v.33) så ska jag försöka och trixa med designen på bloggen lite och se om det funkar. då får man mer lust för bloggen oxå.
jag har skrivit en lista över en massa saker jag ska göra, visst inget jätteviktigt men det spelar ju ingen roll (?) i de ingår iaf att sy klart min klänning och rita iaf två skor så ska se hur mycket jag lyckas få klart på denna korta vecka... (som det känns som alla ärSOMMARN GÅR FÖR FORT!! 

nej nu ska jag duscha, packa upp och fixa i mitt rum vilket jag ska försöka hinna med innan mamma och Ola kommer hem och då blir det pizza! mums!

massapussarpåer!! // Amanda <33

RSS 2.0