Home as Linda :)

Tjo bloggen!

Sitter hemma hos linda, tänkte jag kunde slänga in ett inlägg :) fixade nyss lite fika :) Bulle, julmust och vabiljsås. Linda sa att det var en "vanlig bulle om man tog bort det där och det var lite annat grejs i" haha, det stämmer ju att det är en "vanlig bulle" längst innersr ;) hon är så söt min Linda så (:

Vi skulle fixa Carros julklapp men det gick inte så bra, :P men hon vet vad det är och hon blev glad ändå, vi får fixa klart när nån har färg till skrivarn (:

Nu ska vi fika klart och hitta på något, ha det gött // A och L <3

Fattar nada.. -.-

Hejhej.

Sitter i ett grupprum med Linda och Carro, lyssnar på musik och håller på med bilgrejset. Fattar typ ingenting av det här, Våran lärare är inte här han är hemma med sina sjuka barn.. Och jag får ingen hjälp och det här ska vara klart idag.. Det kommer inte att funka, men jag får väl ta det, ingen annan hjälper mig heller, menmen...
Nu skriver jag med bror oxå (:

Efter jul ska jag köpa en dator så jag kommer kunna skriva mer här då : ) En efterlängtat dator, SkÖnT!! ;D Idag slutar jag tio i fyra.. drygt, idrott sista lektionen.

Har inte så mkt att skriva, och skriver jag inte mer så GOD JUL på er :D <333

/A <3

last week (:

Sitter i skolan har fysik/Kemi men vi jobbar med matte. Vi ska köpa en bil och räkna ut massa kostnader.. drygt, det går både bra och dåligt men jag fattar inte så mkt, tur att Andreas hjälper mig :P haha, är så dålig ibland.
Idag fick jag veta att jag hade MVG på so provet och min lärare var jättestolt över mig :D och igår fick jag veta att jag hade MVG i franska och VG i Kemi (som jag har svårt med) så jag är väldigt nöjd med mig själv :D <3 jag kan även vara duktig (;

Menmen, måste fortsätta jobba nu! Pusshej :) <3

15 ÅR!! :D

Hallå bloggen!

Nu efter att inte ha varit inne på bloggen på typ två veckor eftesom att jag inte kunnat så tänkte jag först att jag skulle läsa igenom allt vad Linda hade skrivit och tänkte då har jag väl något att göra ett tag då. Men nej inte det, hon hade jue inte lagt in något! :O Fy Linda, inte bra!

Under denna tid har det hänt mycket (: ganska mycket roligt men även en del som inte har varit lika kul. i tisdags fyllde jag år! :D *Grattis till mig*
 Vad jag har fått :
* Ansiktsbehandling (inte gjort än)
* Ta hål i naveln (gjort ! :D)
* två ljus
* 3500 kr  (som jag ska köpa en data för)
             + att jag inte fått allt än (: Mkt nöjd än så länge.



Förra helgen var jag även på ett läger :D RoligtRoligt :) Var med faddesgrejjset, mkt skojjs ;D sov typ ingenting där så var grymt trött efteråt xD haha, men måste ju säga att det var värt det ändå. vi kollade barnprogram från typ kl 4 på morgonen xD haha, skojjs hade vi iaf.


I lördags fyllde jocke 18 år! Grattis till han :D
I söndags fyllde Simon 15 år! Grattis till han med :D

Det har även gått ganska bra på prov och sånt :D MVG på biologin och MVG + (hade alla rätt!) på bildprovet (konsthistoria) :D och VG på matte provet :) nöjd är jag iaf (:

Imorgon ska jag dansa, julfest i Märsta. Kommer nog inte vara så jätteroligt så kommer nog att försöka plugga, vore bra om jag gjorde det iaf. Prov i teknik, Franska, Kemi och SO nästa vecka så... På söndag ska ja på Jukbord och sen upp till KC på kvällen (: Kanske träffa Max innan om han kan annars träffar jag någon annan (: (Inte för att ni kommer i andra hand ni andra) Simon skulle inte dit på söndag :( det skulle komma folk hem till han, menmen, träffar han andra gånger :D


På fredag nästa vecka så ska jag in till stan med tjejorna och fira! :D Pizza Hut och Twilight blire nog! (: och kanske annar röj inne i stan innan vi åker hem och chillar hos mig ;D <33 ska bli riktigt mys :)




 

Kanske lägger in bilder senare i helgen, får se. Nu ska jag iaf gå och sova :)

Puss godnatt (:    //AmAnDaPaNda <3


 


RSS 2.0