EKILLA

Kom precis hem från ekilla, sjukt varmt idag! Ska ut igen så skriver senare, ha en bra dag! /linda


linda

Nej, nu har top model slutat och jag har hittat lite gammal musik på datan så nu fan blir det städning!


fyfan

Jag har tittat film, gått till vivo och handlat med sandra och nyss legat på golvet och pratat i telefon. Är piggare i huvudet men mår ändå så jävla dåligt. Nyser 3 gånger i sekunden och ögonen bara rinner just nu.
Vet inte vad jag ska göra. Vad jag orkar göra. Tror det blir soffan igen, det är top model på tv om det inte slutat än. Hoppas inte.

 


lite snabbt med en gnällig natasha i knät

Godmorgon! Jag vaknade faktist för hela 2 timmar sen, sov i mammas säng och solen lyste in. och sen sprang sandra fram och tillbaka så kanske berodde på det också hehe. Har legat och tittat på barnkanalen, fått i mig en macka och sen följde jag med sandra en bit påväg till skolan. Mår bättre än igår, tror min treo var riktigt snäll idag men tog den för 2 timmar sen så det går nog snart över. Ska alltså inte leka superman idag och överanstränga mig.

Vill försöka få lite gjort idag, typ städa upp alla kläder så jag får lite tvättat & egentligen städa garderoben. Och plugga vore kanske bra? Har inte matten hemma och de suger ju eftersom jag tror att vi har prov på onsdag, eller om det är torsdag(?) Iallafall så kan jag då inte plugga på det men har kemiprov på.. tisdag(?) och de borde jag göra. Får försöka. 

Men natasha sitter och tjurar här så ska kramas lite med henne, inga pussar så inte hon blir sjuk bara. Nu ska vi titta på tv eller nåt. Puss! /linda

Till Jonathan!

HejHej :) har nyss färgat Sonjas mammas hår, får e om det blir bra sen :p eller Susann gjorde det och jag sa hur hon skulle göra, vågar inte göra det själv jag (a) ska snart till bussen och åka in till Jonathan och hoppas att jag hittar rätt ;) ska nog gå bra :) vart en timme senare än tänkt men då han jag ju även att hjälpa med färgningen! har även bakat lite idag, hjälpte Susann att vispa vad vi baka vet jag inte riktigt men ser gott ut iaf, typ chokladrutor, nej nu ska jag ta å gå så jag hinner till bussen!

pusshej Amanda

sitter i Sonjas/min säng :)

i Göteborg och uppsatsen inskickad! :D skööönt :) tänker inte blogga så mycket nu för orkar inte och ska inte vara otrevlig :) har varit ute och tagit lång promenad med Sonja oxå :) imorgon blire att vara "hemma" men Jens är hemma så de e lugnt :) Sonja ska vara borta i typ 5 timmar :( jag får inte vara med! skitlärare! kanske blir att träffa Jonathan någon dag ändå, får se.. sitter och äter sallad jag :D riktigt gott och varit sugen på det hela dagen typ :p nu är även Sonja klar med sitt! så ska inte skriva mer nu!
Pusshejs :)


GÖTEBORG! <3

äntligen! dagen är här, till Göteborg sitter på tåget om en timme, om typ 45 minuter faktiskt. packat klart  och har inte så mycket kvar på uppsatsen, skriver klart på tåget, måste jag försöka med iaf, skickar in den när jag kommer fram till Sonja men vill ju helst inte sitta där och skriva uppsats, känns ju onödigt när jag har 4.22 h på mig ! kommer fram till Göteborg runt åtta tiden, måste prata med Denise oxå om vi ska träffas någonting, planen var ju egentligen att jag skulle träffa Jonathan oxå, men nej det ändrades för ett tag sen. har köpt lite nya kläder, och har en del att köpa i Göteborg :) mamma föjler med mig upp till tåget och lillebror med, skönt att mamma är hemma idag för vill inte gå på tåget själv (A) får för mycket panik då måste ha någon där som "säger åt mig" vad jag ska göra haha! har lite skräck att gå på/av saker av rädsla att jag inte ska hinna och att jag hamnar fel och allt så skönt att jag inte behöver gå själv :) hoppade skolan idag, behövde tiden till att fixa hemma och så, var ju ändå inget viktigt och bara typ 2 och en halv timme. så fick vara hemma för mamma att ta det lugnt och göra klart det sista.

teatern var inte speciellt bra, långtråkig men Björn Kjellman var med så det var lite "coolt" ändå, barndoms"idol" eftersom att han var ju Pelle Svanslös, som jag växt upp med, det var verkligen en del av min barndom den ;) hehe (a) i pausen, när det äntligen blev det, sprang jag och Carro till bion (från teatern), gick på toa, vilade lite och sprang tillbaka! Jennifers reaktion var "ofta! hann ni gå till bion, gå på toa och hinna tillbaka?" vi "nej vi sprang!" flåsandes och försöker hämta andan igen, Nenne " ofta ni orkar!" haha, något sånt ;) en annan Carro sprang även med oss tillbaka! ;) det är faktiskt en bit och jag fattar inte hur vi orkade haha ;D vi kom hem typ tjugo i elva, mötte på Sebbe och Kim när jag gick hem så följde med dom till gräsplan och kollade när dom kastade frisbee, lite kul men jävligt kallt! fick Sebbes äpple, haha gulligt av han eller? haha nej men han hade halvätit det, jag tog en tugga sen fick jag det av han, var väldigt gott faktiskt :D

nej men nu måste jag gå, packa ner datorn och lugna ner mig, blir så stressad och så nu innan.. :p så ska fixa så jag har allting klart och gå på toa som jag inte tycker om att göra på tåg och hoppas att jag kommer på rätt vagn! vill inte riktigt gå igenom massa vagnar med min tjocka resväska! hoppas ni får en bra dag och folk som har mitt nummer får gärna underhålla mig!!

PUSS AMANDA!!! :D<3

mysdag

Godmorgon!  Mamma ringde och väckte mig för 1 timme sen, hon trodde jag skulle till skolan så hon hade lite dåligt samvete men jag stannar hemma. Jag vet inte om jag har feber eftersom vi inte har nån termometer som vill funka men tungt är det iaf, och halsen är ju inte så rolig idag heller.

dagens planer:
* skriva brev till lisa
 * titta på film!
* få i mig lite lunch
* göra klart uppsatsen

först blir det en treo, sen film & mat tror jag. orkar inte med uppsatsen just nu och lisas brev kan vänta en stund tills jag mår lite bättre.
Ha en bra dag, puss!
/linda

vad jag bryr mig kan ni dra åt helvete

Snacka om bortkastad kväll, teatern var grymt dålig & utan handling. Skiter i skolan imorn men ska ändå gå & lägga mig i tid, förhoppningsvis så mår jag bättre imorn men den chansen är väl inte så stor. Hoppas ni haft en bra kväll iaf, gonatt.

sjuka jag

Nyss varit uppe och ätit lite lunch, värmde på lite pizza. Mår egentligen illa men känns som jag måste äta någonting, jag glömmer bort det så lätt när jag är sjuk. Vaknade till för kanske 1 timme sen och nu känner jag att kroppen inte riktigt orkar längre så ska krypa ner i mammas säng igen med natasha prinsessan. Tvivlar på om jag kommer orka med teatern med skolan ikväll, skulle vilja gå men jag orkar ju inte ens sitta här eller ligga framför tvn så hur ska jag orka det? Men vi får se, "gonatt" igen då! /linda


/linda

Hej. Var i skolan 08.00-09.30 ungefär, sen orkade jag inte mer och gick hem. Mår sjukt dåligt & har precis tagit lite strepsil och en treo så ska lägga mig i mammas säng nu. Blev iaf något gjort idag, matte nationella. Inte för att det gick bra, huvudet är så sjukt tungt och trodde jag skulle spy halva tiden men nu är det gjort iaf. Resultatet orkar jag inte bry mig om. Hoppas ni mår bättre, "gonatt"!

i skolan

ska egentligen ha so nu, men Reine har inte dykt upp än så skriver lite nu medans jag väntar. ;) hade matte nationella idag, gick ganska bra faktiskt :) senare blir det oxå nationella i franska, då har jag bara en del i engelska kvar sen! skönt att ha alla nationella klart. vilket vissa har nu, skulle ju vara skönt att slippa oroa sig hur det ska gå och så.. jag och Carro spelade uno och hade skojjsigt på rasten! Linda gick hem efter matten för att hon mådde dåligt och så, krya på dig gumman!<3 bli bättre till ikväll nu :) jag är hungrig och vill ha något att äta, och kommer inte få göra det förns om typ 2 timmar :( slutar tio i fyra och har till halv fem på mig att göra mig iordning. dans på idrotten skönt det iaf :) eller hoppas jag iaf ;) har inte så mkt mer att skriva om just nu, hoppas ni får en bra dag och att jag oxå får det i skolan och i stan (a) haha. hare bäst! puss amanda

usch

Mår inte bra alltså. jag är väl alltid lite småsjuk här och där men jag har varit helt död sen jag kom hem. Orkade knappt sitta upp för huvudet är så jävla tungt och typ sprängs. Gick & la mig med en treo och har sovit i lite mer än en timme och sen dess mår jag lite bättre, jag orkar t.ex sitta här men mår inte bra. mamma och sandra är också hängiga så vi har värmt på 4 olika pajer och ätit lite av varje. Dålig tajming att bli sjuk nu, vi ska ju på teater och den vill jag gå på. jag tycker om teater. Men vi får se, jag ska ta fram kläder till imorn och hoppa in i duschen sen lägger jag mig i soffan eller sängen & så får jag väl se hur jag mår imorn. har iaf planerat att gå. Hoppas ni mår bra iaf, puss och gonatt! /linda

jobbiga, jobbiga uppsats!

orkar inte skriva :( men måste, måste bli klar med uppsatsen, så trött på allt med skolan. har typ tre timmar innan Ugly Betty och DH börjar, sådär lagom kul -.- tänkte sätta mig på balkongen i det härliga vädret, men nej då ser man ju självklart ingenting på dataskärmen, blir som en svart spegel.. störd blir jag av allting oxå, saker lockar att göra det istället, men försöker skärpa mig, börjar bli klar och visst om jag nu måste har jag 4.22 h på ett tåg att plugga oxå men det slipper jag helst... Sebbe och Kim satte sig vid mig och började prata och då kan jag inte göra något och sätter mig hellre och pratar med dom. ska kolla upp några saker på datorn till uppsatsen och ska försöka att bli klar så fort som möjligt, ska nog börja med att skriva om alla straff och påföljder då, efter det har jag det mesta klart. skönt det iaf, men det är ju inte lite om straff och så, men 2.45 h det ska jag hinna på har jag bestämt!

imorgon teater: stor och liten.
åker härifrån 16.30, får göra vad vi vill i stan tills klockan 19.00 eller snare 18.30 eftersom att teatern börjar 7, så det blir nog inget blggande imorgon.

Komp för det; SOVMORGON TILL 12.40 PÅ TORSDAG! :D

/Amanda

Amandaaa

duktig idag har jag varit! skrivit typ 3, 4 sidor och ska skriva mer. har dock inte skrivit om något typ men det ska jag ta imorgon. idag blir det att hitta all fakta och få in det på ett ställe och imorgon få ihop det till en uppsats och skriva om och så.. med andra ord blir det heller inge stan imorgon, får leta saker i GBG istället ;)
idag fick jag även som Linda VG+ på franska provet! och lika stolt jag :D ett poäng i från MVG! bästa jag ;D på biologin fick jag allt från IG-MVG ganska stolt där med eftersom att jag inte visste om jag ens skulle få mera än G ;) får se vad allt blir när allt är ihoplagt oxå! 
på onsdag hoppas jag hitta ett par tygskor skulle vara skönt att ha innan Göteborg men det ska jag nog göra :)
Nu ska jag fortsätta att vara duktig, efter en paus med att prata med fina Linda i telefon och skrivit här !

PUSS!

just nu'

ska sätta fart med uppsatsen nu, har nog iallfall 20 min innan sandra kommer hem. Men ska försöka. Idag gäller det!


måndag

Hello! Kom upp ganska lätt imorse, kan bero på att det bara blev 4 timmars sömn & kroppen kanske inte sov så djupt, eller så visste mitt undermedvetna att det var sol och jättehärligt idag? :D
Dagen har iaf varit ganska skön, pappa var hemma idag så skjuss fick man! sen gjorde jag väl ingenting i sisådär 2 timmars tills lunchen då amanda & jag gick upp till centrum och sen satte oss i solen och myste. Efter lunchen hade vi nationella i biologi, och idag skulle vi tydligen ut och springa & ta puls. Kul att man får veta det innan? Men iallfall så var jag och amanda grymma! Fick IG/G på biologins förra nationella haha, men det är inte riktigt min grej det där med blommor och vatten. Franska var för en gångs skull också skön, härligt. Och gissa vad jag fick på franska nationella då? VG+! jag är stolt! 1 poäng ifrån MVG och jag som förväntat mig IG på detdär haha, men det gick riktigt bra och var inte ens hälften så svårt som jag trott. Jag är duktig. Det jämnar ju verkligen ut biologins resultat.

Efter skolan gick jag & amanda upp & köpte cola och glass som jag precis tryckt i mig, mår lite småilla men det har jag gjort hela dagen och jag mår ofta illa när jag äter mycket, lite och ofta ska det vara :) och ingen kan väl påstå att daim glassar är små? Fick iallafall skjuss hem av pappa då också och nu är jag ensam hemma, skönt!
/linda

UPPSATS!

uppsats måste jag försöka med hela dagen idag.. ska försöka att bli klar med så mycket som möjligt så jag slipper sen. eftersom att vi ska på teater på onsdag så var Reine snäll och gav oss till på torsdag istället, men kan ändå inte göra något då typ åker ju till Göteborg, och man ska ju ha bord om man ska göra något på tåget. så onsdag och torsdag går bort och imorgon skulle jag egentligen behöva åka till stan men får se hur det blir med den saken..

igår blev man ju jätteglad när det var bilkö i Västerås och att det tog ytterligare en timme att åka hem.. jättekul eller? nej inte precis. kom hem typ tjugo i elva istället för halv tio typ -.-

ska försöka plugga nu, dricka cola äta choklad! om en timme hämta lillebror <3 och det blir pannkaka idag! älska :D (A)

pusshejs nu måste jag gååå :)
Amanda <3

nattinatti

jag kommer inte kunna sova, jag hatar söndagskvällar/nätter men man måste ju försöka. Gonatt, sov gott! /linda


/linda

jag kan följa med dig till skansen amanda, även om jag inte är så förtjust i honom.
40 min hoppade iväg på 10 minuter för mig, men jag ska iaf fixa lite saker sen blir det click med sandra, den går på trean om 15 minuter. Sitter iaf här och lyssnar på kent samtidigt som jag försöker komma på vad jag ska ha på mig imorn. Tar alltid fram kvällen innan eftersom jag får sån beslutsångest. Kan ta en kvart att välja strumpor för mig och det är ju inte så jättekul på morgonen.
Föresten tycker jag att jag börjar se en förändring sen jag började med hårkontroll (tabletter för bl.a håret) men jag kanske inbillar mig? jag vet inte, men fortsätta ska jag. 
Ha en bra kväll, puss.


Rybakk till Stockholm?

har läst att Alexander Rybakk ska till Stockholm, allsång på skansen. saken är den, vill träffa honom, hans musik berör mig väldigt mycke på något sätt, hans är så grymt charmig och han påminner om mig själv ganska ofta, men jag vill inte på allsång på skansen, jag pallar inte låter ju grymt drygt isf ska jag träffa honom typ back stage och så x) haha (a) dock är det oxå typ bara jag av mina vänner som tycker om han. men det står jag för! :) får kolla upp de mer :)





Nu skajag snart åka så ska stänga av, har varit typ lika dålig idag som alla andra dagar men sån är jag! ska stänga av och fixa det sista snart, puss hej!

//Amanda


gossip girl

Känner mig riktigt duktig på dedär.. 30 minuterna(?) jag satt med mamma. Nu har jag precis duschat och ska fixa nånting gott och titta på gossip girl om en kvart. Slutpluggat för mig, är inte klar men duktig har jag varit!
/linda

och klockan är redan halv fem..

Hej! :)
Har varit ute ett tag nu, underbart väder! Synd bara att jag verkligen måste göra min uppsats nu, jag är ganska smart och vet att jag inte kommer kunna sova ikväll och det betyder att jag kommer vara halvdöd imorn i skolan och sen somna i soffan vid 3. Alltså blir det ingenting gjort på den imorn, och de andra dagarna kommer det antagligen vara ungefär samma visa så idag gäller det! Fast jag har inte ens kommit halvvägs egentligen och jag har spenderat ganska många timmar på den där men jag får inget gjort. Drygt. Ska iallafall sätta fart med den ett tag, förhoppningsvis kan mamma hjälpa också. Hörs senare, puss.

/Linda

heeem idag!

sitter och packar lite, typ klar så gör inte så mkt för tillfället. Ellinor och hennes familj har åkt hem nu :( kul att ha dom här iaf :) härlig familj ä de ;) träffar dom om typ en månad igen sen, midsommar ett tillfälle utav årets höjdpunkter ;D
funderar även på vad jag ska ha på mig idag.. har inte kommit på det än. hade även tänkt att duscha, Kim ska duscha först så får vänta ytterligare lite längre, ska elda lite mera först så man kan få varmare vatten.. jobbigt att man ska behöva elda för att få det? men thats life.
hem idag även, blir nog hem till pappa, skulle behöva hämta en bok där för måste lämna in den :P men det är ju bara att pappa kommer förbi med den annars ^^ så idag blir det typ 3 (?) timmars bilresa hem. kommer antagligen sova en del, hoppas jag iaf och lyssnar väl på musik som vanligt kanske läsa ett tag me, älska min bok :) (A) 

idag ska jag läsa några kapitel till iaf, göra mig iordning och jag måste sy med, kom på att jag inte gjort det ;o och dåliga jag har heller inte gjort någonting på uppsatsen, men har ju tre dagar kvar, eller fyra om man ska räkna med idag, men tror inte att jag kommer att ha sån stor framgång med den idag ;p det är vad jag ska försöka göra idag innan vi åker. måste prata med pappa om han har tid oxå för han måste hjälpa mig, men det är inte så mkt så han får ta sig tid för mig. jag ska sy en klännig, har bara klippt ut mönstrerna men hoppas det blir bra :)


nej men om jag ska försöka att få någonting gjort då ;) så ska väl gå nu  och fixa med saker :)


Pusshej Amanda


 mitt och Kims rum, tagen från förra gången vi var här :) ;)


Godnatt

nu ska jag se film och sova! :) varit ute och gått med Elli och Simon ett tag nyss :) hoppas ni haft en bra dag! :D


Puss sov gott // Amanda

ligger på golvet med älsk breve mig

låter det inte bra? ;) nej men jag och Ellinor hamnade på golvet och funderar på vad vi ska göra kommer inte på något speciellt vettigt, men ska kanske ut lite så kanske man vaknar lite :) ska även sno bider från hennes data från typ midsommar och sånt som jag vill ha :D eftersom att dom flesta bilderna har jag tagit så borde ju jag ha dom ;)

 Fiiiiinaste Ellinor<3

Ellinor och hennes familj kom igår :) är här tills imorgon när dom åker hem vet jag inte. ska oxå hem imorgon vet inte om jag hamnar hos mamma eller pappa eller när jag kommer hem ;)
igår innan dom kom så var jag ute och lullade med Simon vet inte hur länge, någon timme tror jag, gick fram och tillbaka satte oss ner vid en busshållsplats tills det började regna då vi gick till hans bil, mycket skönare där ;) satt där ett tag, det regnade bara mer och mer och han skjutsade hem mig, finns inte så mycket mer att skriva om igår, nu vet ni lite av vad som hände igår iaf ;)

 fick linser i måndags, vart väldigt glaaad då :D haha, efterlängtat!

 blir nog inget ut iaf ;) hehe. väntar på maten och gör test på facebook.
Pusshej sålänge Amanda :D

heja mig!

Var tvungen att följa med & handla ifall jag skulle ha någon cola, och det tar ju sin lilla tid utan bil. Och med lite annat på vägen. Har velat smaka dehär ett tag nu, sandra fick den rosa eftersom jag är en sån snäll syster. Båda är iallafall äckliga. Tyvärr. Eller för dom som tycker om chokladpudding i typ drickform är det nog jättegott men inte för mig. Och den rosa mår man illa av, men jag är kanske lite känslig där med.



Ska sätta fart med massa grejer nu, lite sent 17.30 men alla är ju inte så snabba. Men jag ska först städa mitt rum, damm och kläder överallt. Det var typ 3 veckor sen sist, om inte mer, äckliga jag. Ska sätta på hög musik och tagga till lite, det här kommer bli kul. hehe.

/Linda

godmorgon för er som vaknar sent

Ska iväg och handla, är hemma om 2 timmar. Puss /linda

helvete

Vem fick tillbaka sin mobil från lagning idag? jo jag. Vem råkar ha ner mobilen i golvet så hela skiten går upp och delar åker hit och dit? jo jag. Pappa och jag fick ihop den som tur är, det trodde jag verkligen inte men det gick. Men de översta knapparna är helt cp nu.. Jag får ingen ny mobil, den är ju precis lagad och har haft den i knappt ett år. Fan att jag var tvungen att tappa den då. Eller jag tappade den inte ens, den ramlade ner alldeles själv från bänken. Jag skyller på elgigantengubbarna, som hade nog inte stängt mobilen ordentligt. Fan ta dom.

Ska nog sova snart, godnatt /linda

tjoho

Kom hem för ett tag sen, eller tag och tag det var väl 2 timmar sen men ändå. Har ätit lite fajitas och provat kläder. Fick med mig en hel del idag, en klänning, väska, jeansleggins eftersom jag inte hittade några bra riktiga jeans, mjukisbyxor + ett linne (på rea) och sen en hel del underkläder. Alltid roligt! :) /linda


Brisingr

hej :) nu har vi besök här och ska bara skriva så ni vet att jag lever ;) har varit in till Ludvika idag och har läst :) väldigt inne i min bok (Brisingr) just nu (A) riktigt bra! ska snart fika och lite senare ska jag nog träffa Simon :) men ska gå nu ska försöka att skriva mer sen, ska även tillägga att jag gillar våran nya design :D

puss, Amanda


Godmorgon!

Alarmet ringde för 1 timme sen, usch. Eller det visste ju jag för jag ställde det på 09.30 men ändå. Mamma kom och skrek och tjata lite på att jag får gå upp i tid nu. Dock har jag bara hunnit ta en treo och ligga i hennes säng & prata om sysslingar och brysslingar och sånt i en timme men nu ska jag sätta fart! Tar bussen som går 11.15 till station sen vidare in till stan, puss!

/Linda

ny design!

Ny färg! Jag tycker det är riktigt uppfriskande, lite smått trött på den gamla. Färgen kanske är lite stark men det är lätt fixat. (Om du inte gillar det amanda så finns den gamla sparad). Imorn blir det stan, en hel lista på saker jag egentligen behöver men vi får se hur mycket av det jag får med mig hem. Skulle gått & lagt för ett bra tag sen, har lovat mamma att inte vara trött, ha huvudvärk eller vara grinig och klaga hela tiden imorn haha. Men blir sängen snart, ska bara låta håret torka lite och lyssna på några låtar till.
Puss och gonatt! /linda

lat

Jag orkar inte plugga. Är så trött på christoffer columbus nu. Har lagat mat, eller hjälpt till hehe. oxfilé och potatisgratäng, mums! Tänkte faktist leka lite med designen nu, puss


MOBIL KLAR

Min mobil är äntligen klar! Pappa ska iväg och hämta den efter jobbet. Det gjorde nog min dag, gud så jobbigt de har varit de senaste 2 veckorna utan en fungerande mobil. Kan inte skryta med att jag gjort något på min uppsats men har iallfall städat fina natashas kattlåda (duktigt jag vet) och städat min väska. Men dagen är ju inte riktigt slut så ska sätta mig med uppsatsen en stund, mamma är upptagen så natasha får hjälpa mig istället ;) Tänker sitta till middagen, det låter väl bra? Puss! /linda


(smutsig spegel)

det bästa som finns är när du kramar mig

har gjort ett antal test på facebook nu, så kul har jag det, nu ska jag försöka uppdatera lite av vad som händer innan jag ska försöka att komma igång med min uppsats.. ! ska även försöka få in lite bilder! :)




Om en vecka åker jag till denna fina rara människa! wihuuuu :D

faktiskt så såg jag nu att jag inte kan lägga in många bilder :O för då går mitt internet upp för mycket för tillfället :/ ... så blir väl bara att skriva och kanske någon bild...

okej börjar med den här veckan.

Måndag 090518
först var det skolan, har för mig att den inte var allt för jobbig men ändå så var den jobbig för var så himla trött. det var iaf film om dinosaurier hela biologilektionen, så man slapp göra någonting. somna till ett tag tror jag och typ halvsov även resten av tiden :) :p sen gick jag hem, gjorde inte så mycket gick in och la mig i Kims säng och somnade där :p vaknade till då och då och fick gå upp när det blev mat. skönt vare att sova iaf! sen efter maten kom Sebbe, följde med upp till skogen och kolla när dom kastade. gick med Sebbes grupp, som vanligt. vilka den här gången var Sebbe, Björn och Roine. lite småkul ibland och det är ganska kul och se när det går dåligt, haha (A) tror nog att det var delvis mitt fel att Sebbe kasta dåligt för det går sämre för han när jag är med (A) hehe. men det var inte riktigt hans runda den dagen ;) men det var ganska jobbigt att vara där, det var inte min dag på något sätt. kändes som jag skulle börja gråta och kände att jag mådde dåligt, när vi var där gick jag och längtade hem till min varma sköna säng. men började aldrig att gråta iaf (vilket jag har väldigt lätt för att göra...) för hade inte någon så stor anledning till det. sen åkte vi hem när vi var klara och jag la mig i mina varma sköna säng! låg där sen såg jag på film med Kim och Sebbe, men la mig i Kims säng istället för att sätta mig hos dem. kändes bättre ville vara själv på ett sätt även fast jag egentligen hellre sätter mig med er. sen var det massa mer, men något jag inte tänker berätta allt om i bloggen :)

tisdag090519
Grattis Mimmi 16! :)<3  hoppas du hade det bra hjärtat.
var en ganska dryg dag, fick inte våran långa rast heller.. hoppas vi får komp för det! först hemkunskap, spaghetti och skinksås, vart gott faktiskt :) sen skulle vi ha ABBAgrejs trodde vi skulle träna, men nehe (?) vi skulle bara sitta där i en timme medans vissa sprang runt och fick inte veta någonting. på den tiden skulle man ju kunna gjort något vettigt men nejnej. hade uppträdande för skolan först, slutade efter det, vilket var skönt då, Carro sa att vi inte hade någon lektion men sen fick man ett mess att vi hade det, men såg det när vi redan hade slutat så.. gjorde inte så mycket, sen klockan 18.30 skulle vi samlas i aulan igen och 19.00 var det uppträdande igen. sen efter gick jag hem och såg sista halvtimman av Ugly Betty och sen Desperate Housewives :) sen gick jag typ och sov ;)

onsdag090520
vaknade skittrött, gick upp tjugo över sju som dom andra dagarna, senare än vad jag brukar men har verkligen inte haft någon lust att gå upp på mornarna. men blev gladare av att veta att det var månadspeng! älska den 20onde ;) så nu är jag även rikare oxå! skönt efter sommarn då jag får studiebidraget! jobbiga dagen i skolan, nationella franska lättare än jag trodde men ändå drygt. och vals på idrotten ganska skönt det med, men det är för jobbigt att gå till klockan fyra på onsdagarna.. men fick sluta tidigare :) gick hem och packade och väntade på att pappa skulle komma. sen åkte vi till Grängesberg, det var verkligen skönt att komma fram måste jag säga.

men måste sluta nu ska duscha och så puss hej Amanda


Im better near to you

Hej! Vaknade runt 12 men har legat i sängen tills för en lite stund sen, orkade inte riktigt blogga igår var så trött. Idag blir det en mysdag, men måste sätta igång med min uppsats om christoffer columbus. Vore ju skönt om man fick klart den så man slipper sitta hela helgen, inte för att jag tänker göra det men ja. Ska bara hoppa in i duschen, sätta på mig mina myskläder sen kan jag sätta igång med allt. Plugga, städa rummet, städa garderoben (?) och vila. Jag tror sandra har smittat mig, känt mig lite hängig hela veckan men vill få bort de. Känns inte riktigt som en mysdag med allt jag måste göra men ska försöka vara riktigt duktig idag med uppsatsen så ska jag belöna mig själv sen. Ha en bra dag! /linda


yatzy!

ska spela yatzy med bror nu, datorn och internetet tyckte inte om mig igår så kunde inte blogga!

pusshej så länge :) // Amanda

Till Dalarna

skriver ikväll :) åker snart till Grängesberg, tiden går fort måste jag säga :O

tänkte bara informera om det för tillfället skriver senare! :D

puss Amanda :)


linda

Blir så less på vissa människor, säger en sak och gör en annan. Är ganska irriterad just nu kan jag säga. Men min dag har varit helt okej, först hemkunskap sen sprang jag och amanda upp till centrum, köpte lite cola och ner till abba-musikalen. Det slutade runt 13.30 så då drog jag hem. Vi hade tydligen inte slutat men det visste inte jag och det spelar ingen roll, men lite irriterad blir man ju av att man aldrig får nån information om nånting. Skitsamma, ska iaf tillbaka till abba-musikalen vid 18.30. Hoppas verkligen att vi får komp för det nu. 


Efter regn kommer sol?

tänkte nästan inte gå till skolan idag p.g.a. att jag mådde skit och vaknade med typ tårar i ögonen. somnade igår efter att ha pratat med några i typ någon timme eller så. var först inne hos Kim med han å Sebbe och sen gick jag inte till mig, Sebbe kom efter och vi pratade ganska länge ändå men sa ändå inte så mkt, fick ur mig lite saker och lalala. jag älskar att du ändå finns i mitt liv. att vara ledsen och du finns där och håller om mig är jag väldigt tacksam för även fast det känns som att jag förstör för dig och jag typ framstår som typ en mes.  menmen. efter ett tag försvann han, Kim kom in och sa att jag inte skulle vara ledsen att jag skulle försöka att sova istället och så.. älskar dig bror! sen kom även mamma typ precis när Kim hade gått la sig hos mig och jag berättade om typ allt som tynger mig just nu. Jag älskar dig med mamma. sen somnade jag, gråtandes men somnade ganska snabbt. blev lugnare utav att mamma var där och jag fick berätta allt. fick ett mess från Ola idag och det betydde väldigt mycke för mig, och ni ska veta att jag älskar även han.
Det känns som att igår var min regndag, idag min molndag lite regn möjligtvis så imorgon kanske sol?

men jag orkar inte blogga har ingen lust, blir mer i helgen i promesssss!
Puss Amanda !


linda

Fan va jag fryser. Tror jag är sjuk asså, har haft ont i kroppen hela dagen och huvudet är helt borta. Blev ingen städning eller nånting ikväll, ska nog gå och lägga mig. Gonatt!


dryga måndagar

Hallådär. Sjukt dryg dag, somnade vid 1 igår och varit skitrött och seg idag. somnade till lite på biologin, så kan de gå. Men inte så lätt när man tittar på miljöfilmer typ. Vi hade egentligen abba musikal rep idag till 16.00 men carro försvann (?) och jag & Amanda orkade inte stanna så gick hem vid 14.00 till henne sen hem igen en timme senare, skulle mött sandra men hon hade tydligen gått hem vid lunch, så jävla jobbigt att inte ha en fungerande mobil. Får antagligen tillbaka den om ca 1 vecka, men förhoppningsvis tidigare. Har legat i soffan med sandra, film, chips, dipp och cola sen jag kom hem. Är så sjukt lat. Mamma hade tydligen försökt få tag i mig, hon ville att jag skulle jobba ikväll men känns ju inte lite drygt när man precis gått hem 30 min i regnet. Så blev inget jobba och inga pengar då heller (tack mobiläckel). Ska städa mitt rum nu hade jag tänkt, puss /linda

"godmorgon"

jag sitter fortfarande här i min sov t-shirt och tror lite då och då att det är lördag. Känns lite fel att bara fått 1 kväll den här helgen men får stå ut 3 skoldagar så är det helg igen. Jag måste alltid springa fram och tillbaka på söndagar, städa rummet, plugga och allt såntdär men idag skiter jag i det. Orkar inte plugga och städa kan jag ju göra lite snabbt på torsdag, fredag eller när jag nu orkar. Tänker fixa lite mat så lägger jag mig i soffan med sandra och tittar film.
Puss och kram.

västerås

I fredags åkte vi ju på klassresa, körde lite paintball och sprang runt lite i "stan".  Paintball var väl inte riktigt min grej, eller jag vet att jag säkert tyckt det skulle varit skitkul om jag hade nån att springa med, lite stöd sådär men jag hamnade i killarnas grupp och för dom äre ju blodigt allvar såklart så det var ingen höjdare för mig. Lite synd. Kvällen spenderade vi tillslut på mitt och Amandas hotellrum, somnade runt 4 och sen ringde klockan igen vid 7 haha. Lite tidigt men vi gick upp vid 7.30 och fixade till allting och packade sen drog vi ner till frukosten. Blev ganska mycket hotell-tid på kvällen och sen en stund på morgonen också & det var ju jävligt skönt även om det inte finns sådär jättemycket att göra, men jag och Amanda hittade självklart på lite bus ;) Vi körde fångarna på fortet tidigare idag, det var väl inte heller nån höjdare eftersom vi var 8 i gruppen och det behövdes bara 3-4 stycken egentligen så det var ju ganska drygt. Men spelar inte så stor roll, det blev lyckat ändå :)

         

Puss och gonatt! /Linda

godmorgon

vaknade inte för så jättelänge sen och jag vaknade och kände mig utvilad! :) det var inte en sån dag som jag önskade att jag kunde ligga i sängen längre! bra det. jag lyssnar på musik och är glad, ska packa ner några saker till, äta frukost och göra mig iordning :) Linda kommer upp till mig innan skolan och lämnar sin packning så går vi till skolan och hämtar packningen på lunchen! ;)
det är ju rix fm idag, typiskt bara för att man inte är hemma då! kanske inte så stora grejen men ändå en kul sak att göra! :) 

ha en fortsatt godmorgon, nu ska jag fixa så jag hinner göra mig klar :)
Puss, Amanda


sista

Amanda ringde mig för ett tag sen och pratade lite om packningen och imornbitti. Skippar idrotten och tar sovmorgon imorn, börjar alltså 10.30. skönt! Sitter och lyssnar på gamla låtar jag hittade men ska nog slita mig strax och hoppa ner i mammas säng och prata lite med henne en stund. Imorn blir det klassresa direkt efter skolan. Sov gott!





klassresa

Hej. Helt okej dag, sjukt trött bara. Torsdagar är så långa och dryga men den här har varit helt okej faktist, slapp franskan och alla de andra lektionerna var ganska lugna. Fick också MVG på musikprovet, 22/22! Duktiga jag
Jag och Amanda smet lite tidigare från vår sångsak och jag gick upp till sandra, åt lite och gick runt lite i centrum. Gick hem vid 4 så har legat i soffan ett tag. Orkar inte riktigt göra något men måste packa snart, kan inte riktigt skjuta upp det så mycket mer men orkar inte nu. Åker på klassresa imorn vid 14.00 och kommer hem på lördag nångång. Vi ska till västerås, spela paintball och nån fångarna på fortet grej. Blir 1 natt på hotell, andra gången jag och amanda delar hotellrum ensamma (y)

Hann inte skriva igår, var i skolan tills 4 och sen blev det jakobsberg. Kom hem vid 19.30 och då var det plugg som gällde. Puss linda! 


åhh... känns som man inte får någon helg!

en helt okej dag i skolan idag, trodde den skulle vara mycket värre. började med engelska, slapp göra nationella och jag och Linda pluggade musik istället för att göra engelskauppgiften typ :p men vi gjorde även en del av den med ;) sen var det so, rektorn pratade, matte, sen musikprov! fick 20p/22p och fick VG SURT! -.- man var typ tvungen att ha alla rätt.. dåliiigt :( vi hade ingen franska heller :) skulle egentligen köra nationella där med men det vart inget :D tycker det är drygt att det inte rcker med att ha no som extra nationella utan nee vi ska ha i franska oxå! ofc. men biologin fick vi gå tidigare ifrån eftersom att jag blev klar innan lektionen var slut och är nöjd med min "uppsats"! :) sen var det träning för msikalen, gick tidigare skulle till lillebror :) bilder kommer senare! :) ska faktiskt ta och göra ett bildinlägg på min dator så jag bara kan kopiera och lägga upp så fort jag får internet smidigt och bra :D

imorgon blir det klassresa till på lördag, skriver om det i helgen då antagligen för kommer inte kunna skriva där iaf ;) får hoppas att det blirkul ändå .. även fast jag inte är jättetaggad.. så ska packa till det idag och ikväll blire träning!

Fina Denise fyller 17 idag, GRATTIS! :D <3

puss, Amanda :)


myskväll

Nu har jag skrivit klart biologin, rullat köttbullar och skickat in en recension. Känner mig skitduktig :) Hjälpte pappa med maten men jag glömmer alltid bort att jag lagar mat så brukar bli bränt men pappa och jag tycker om bränd mat så man behöver inte stå & glo på köttbullarna hela kvällen. Känner mig fortfarande hängig men tänkte hoppa in i duschen och tvätta håret & så så kanske jag piggnar till? Efter det blir det iaf myskväll framför tvn med desperate housewives, puss. /linda

linda här

Håller på och pluggar, har fått för mig att göra 1 sak om dagen så blir det inte lika stressigt sen. Ska skriva in på datorn nu men jag orkar inte, nyss var det jättevarmt men nu fryser jag. Tror jag börjar få feber. Stackars lilla mig. Nya hemtelefoner har vi också, 3 st så jag har fått en i mitt rum. Skönt så man slipper springa runt hela huset för att hitta en telefon men jag hatar ringsignalen, tar typ en kvart för mig att ens fatta att det ringer. Men ska fortsätta skriva in arbetet sen så ska jag krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv tills mamma kommer hem. Men till skolan ska jag ändå, för de första tänker jag inte lämna amanda ensam och för de andra får jag inte missa så mycket nu. Puss!

110509

Hejhej! Varit och provat min balklänning med skor för nån timme sen, känns helt okej. Har nationella imorn men orkar inte plugga, man måste ju typ läsa hela boken isåfall? Men tänker nog hoppa in i duschen så får vi se om jag piggnar till det är ballar av stål 22.00 så har en stund på mig att plugga isåfall men mamma kom nyss hem och jag orkar inte själv. Blir antagligen soffan men orkar man inte så orkar man inte, finns inte så mycket att göra då. Puss! /Linda


life's what you make it

Vilken dag alltså! jag orkar inte förklara i detalj, amanda har ju skrivit en del om dagen så jag skippar det. En rolig och sjuk dag iallafall, men sånna behövs.

 
 
 

hej hopp

sitter nu här efter en väldigt skön måndag. vi hade först sv, rast, so. vi jobbade med terminsuppsatsen båda lektionerna och jag och Linda satt i lilla grupprummet ch hade skitkul :Dx) efter det var det lunch, åt snabbt i skolan och gick sen hem till mig, hämtade kläder till spexfotot och hade skojj, hemligheeeeeet vad som gjorde det skoj även fast det egentligen inte riktigt var något speciellt xD men kul vart det iaf ;p Sen på biologin började vi med att läsa lite biologi, men slutade med att vi spelade typ nio omgångar med kinaschack, sen skrev vi en berättelse som fick heta "the saga om; Fiskåsen gud och monstret Bertil" hahaha, fett skoj vi hade, den kanske hamnar här men vi får se ;) Sen blev det spexfoto som vi var uteliggare på! :D haha, snygga vi va (a) sen gick jag och Linda hem till mig, åt paj sen gick hon hem och jag tog en snabbdusch. trodde jag skulle hämta Marcus men det gjorde Bruuur istället! :)
Nu kom Kim, Marcus och Sebbe hem :) och jag ska gå och hitta på något vettigt :P 

PUSSHEJ, Amanda  

i skolan med Liiiiiinda!!

hallåjsan alla läsare :) hoppas ni har lika kul som jag och Linda har! vi lyssnar på musik och letar fakta till våra uppsatser, lite halvduktig sådär :p Linda sa att vi har typ så här fritt fram till lunchen då sa jag "du vet att vi bara är på svenskan och har so sen va? :P" Linda sparkar ner en stol och vi börjar asgarva :D hahaha, menmen kul har vi :P


Men nu ska jag fortsätta att vara "duktig" :D
Pussheeej :D

när färgerna bleknar

Fan va tråkigt livet känns ibland, samma gamla lixom. Måndag imorn, 5 dagars skola sen klassresa hela helgen sen en skolvecka till. Inte speciellt lockande men å andra sidan är det bara 5 veckor kvar. Imorn ska jag upp till skolan, vi har spexfoto vid 2 tror jag och efter det ska jag väl hem sen blir det till balklänningtanten och prova med skor. Blir nog en ganska lugn dag men jag orkar ändå inte, jag vill ha sommar, sol och värme.

   
  
 
  


till KU!

hinner inte att blogga för ska iväg!

Pusshej!

090510

Helloy :) jag har inte varit speciellt aktiv i bloggen på senaste tiden så ska försöka få in en del vad jag har gjort och lite bilder på det ;) har gjort ganska mycket men ändå typ ingenting så har inte riktigt hunnit att blogga så mycket.. dåliga jag ska försöka att bli lite mera aktiv måste skärpa mig! ...

090509
Börjar med vad jag gjorde igår då ;)
det var graduering på dansen, det är ett "test" för nybörjarna, tänker inte riktigt att förklara vad som händer/hände eftersom att det får man inte, men kan berätta lite om vad som hände runt omkring ;) dagen började med att vi åkte ungefär elva hemmifrån, Kim var sjuk så han följde inte med :( vi åkte först till knarrbacken i Bålsta för att hämta saker därifrån sen åkte vi vidare till Rotebro, där dansen var. vi kom dit ca 12. vi skärde sallad, fixade upp allt, la upp rostbiffen m.m tills allting började 15.00. det höll väl på till kanske 5, 6 ? någonting i den stilen höll inte klockan så mycket ;) då vart det den efterlängtande maten som jag hade velat ha sens typ jag kom dit var vääääldigt hungrig ;o åt gaanska mycket när jag väl åt :p men gott vare! rostbiff och potatissallad ;) Sen klockan typ 19.00 blev det "dans efter graduering" var lite halvtråkigt, kul ibland, segt ibland. dansen slutade 22.00 eller det blev typ 22.10 ;) var väldigt trött, jag och Sabine satte oss på scenen och lutade oss på väggen och typ sov.. sen åkte vi hem när allt var klart, somnade ganska snabbt i bilen och gick typ och la mig precis när jag kom hem! det var den dagen det.



1. mina fina strumbyxor, vart maskor och hål (a)
2. Daaaans
3. Tårtorna! :)
4. Min fiiina kjol ;F haha (A)

ska blogga lite mer sen, men ska göra mat först!
Puss Amanda :)


söndag

Godmorgon! Idag ska det bli massa gjort för mig har jag bestämt, och så ska jag plugga järnet idag.  Hur det går får vi väl se..


Jag brukar inte tro på horoskop men jag vill. Skönt det skulle vara om man bara kunde läsa sitt horoskop varje dag och nästan veta vad som kommer hända. Men nu ska jag sätta fart med massa saker, puss linda!

jag är bra på att vara själv, men usel på att vara ensam

Hejsan!
Inte hunnit/kunnat/orkat skriva så mycket under helgen men nu sitter jag iaf här i pyjamasshorts, äter nudlar och lyssnar på lasse lindh. Idag har jag lämnat in min mobil, har nån gammal äcklig mobil sålänge. Ska se om det finns någon annan mobil jag kan hitta hemma som jag kan sno hihi, det är ju trots allt 2-3 veckor tills jag får mobilen igen. Jag håller faktist på att städa min garderob eftersom allt är lite huller om buller där, vill få plats med lite nya kläder men vet inte om jag orkar mer nu, kanske fortsätter imorn. Var föresten i solna idag och fick med mig lite saker hem också :)



Nu ska jag nog borsta tänderna och hoppa i sängen, godnatt! /linda

TILL SOLNA

Ha en bra dag! /Linda

jag älskar dig!


Godmorgon!

Godmorgon! Gick upp vid 8 idag med lite sol inlysandes, mysigt! :) Man är ju alltid seg när man vet att man har mycket tid på sig men satte fart den senaste halvtimmen och nu är jag i princip klar, ska bara borsta tänderna och lite småsaker innan jag går om ca 20 min. Ska till skolan och ha so, bild och svenska. Ha en bra dag!


 

linda

Har varit hemma ett tag men inte orkat skriva, är på sånthär skitkonstigt humör. Jag orkar inte tänka och hänger inte riktigt med, det är som huvudet är helt dött. Fick åka till skolan med pappa idag igen, fast lite tidigare så vi åkte runt kvart i 8 och det var ganska tomt när jag kom dit haha, men jag gick och mötte Amanda så har vi haft en ganska lugn dag men huvudvärk och skit som vanligt så jag orkade inte med dom sista tre lektionerna. Skitsamma. Senare var jag iaf hos Amanda och hon följde mig en bit hem. Känns lite konstigt att komma hem med lamporna släckta och alldeles tyst hemma. Det var länge sen jag var först, Sandra brukar alltid komma hem tidigare än mig eller samtidigt men hon åker till gotland idag så jag kommer vara ensam hemma imorn också. Jag var alltid ensam för några år sen och det var så skönt men nu tycker jag det är ganska obehagligt. Jag tycker inte om att vara ensam med bara mig själv längre, jag vet inte riktigt vad jag ska göra då. Jag kan aldrig bara bestämma mig för att jag ska göra t.ex nudlar, är man två eller fler så gör man bara det men när jag är ensam måste jag tänka flera gånger om jag verkligen ska göra precis nudlar, är jag verkligen sugen på det, vill jag verkligen ha det osv.. Men som tur är så är ju jag iofs aldrig riktigt ensam, jag har ju fina älsklingsnatasha hemma. Jag har iaf duschat så har piggnat till litegrann, men ska i säng i tid ikväll ändå, även fast jag har sovmorgon ill 10.30 imorn! sjukt skönt. Nu kom mamma och pappa hem från ica så ska nog fika lite och pussa på natasha.


hemma!

Hej!
Kom hem för kanske en halvtimme sen. Var först i skolan (pappa skulle till jobbet senare idag så han kunde skjussa, yes! alltså 30 min extra på morgonen!) Skolan var helt okej eftersom idrotten (sista lektionen) var inställd, som ni antagligen såg i amandas inlägg. Efter skolan var amanda snäll och väntade på tåget med mig :)  tog 15.10 tåget in och
mötte mamma i jakan och vi gick runt lite, åt mat och jag köpte ett par svarta tygskor. Har ju vita men dom är lite halvtrasiga så satsar på svarta nu, de vita funkar väl ett tag till. Efter det drog vi till didaktus, där jag mötte på carro också ;) Skolan verkar skitschysst så ja, visst har redan sökt men dethär blir nog faktist bra.
Nu tänkte jag plugga lite till franskaläxan, ta fram kläder och kanske till och med städa upp lite, känner mig pigg trots att jag sprungit fram och tillbaka. känner mig glad! Föresten så var det världens bästa busschafför idag som sa att jag fick åka gratis och spara pengarna till godis, tackar! :D Puss linda

Amandaaa

kom typ nyss hem :) hade ingen idrot idag, så vi fick sluta tidigare! :D jag följde med Linda till tågstationen och väntade på att tåget skulle komma, sen kom Sebbe och satte sig med oss och efter Linda gått följde jag med Sebbe och mötte hans kompis och följde tillbaka till centrum, dom skulle fika och jag tänkte att dom ska få vara själva även fast Sebbe undra om jag ville va med :P så jag gick hem, strykte min tröja och sitter nu här :) är väldigt hungrig så ska ta någonting att äta och sedan försöka äta eftersom att mitt rum är som ett bombnedslag! haha så känner att jag vill få bort det. funderar på att följa med upp till skogen och möljligtvis kasta men kanske bara kolla oxå, eller bara stanna hemma ;) får se hur det blir med det.

Nu ska jag äta och städa!
pusspuss

Grattis Ola!

Idag fyller Ola år :) Grattis på han :D jag ritade en bild till honom, kan lägga upp bild sen :) sen blev det middag med fintallrikar och go mat :) mammas underbara kycklinggryta! :D

Jag har nu skickat in fysiken så grymt skönt det är alltså! riktigt skönt att ha det borta nu. har teatern imorgon kan inte mina repliker och har heller ingen lust att lära mig dom ska försöka lära mig akt 3s repliker iaf! det kommer att gå skitdåligt! :D xD Nu ska jag gå och se på ugly betty sen är det Desperate housewives :) mysigtpysigt! 

Pusshejs, Amanda :)

 

hjältar och hjältinnor stannar kvar

Äntligen klar med fysiken! visst så har jag sprungit fram och tillbaka med annat men nu är allt inskickat och bra. Är faktist nöjd! det brukar ju bli så att man, iaf jag, bara skickar in det lite halvdant för man är så trött på det. Men inte nu inte.
Imorn efter en lång hemsk onsdag ska jag iväg till didaktus på öppet hus. Vi funderade på om jag skulle strunta i idrotten så kan jag möta mamma där, men eftersom vi inte har en aning om hur jag ligger till så kanske inte det är så smart men jag tror inte det är någon fara. Vi får se iaf, i måndags var idrotten inställd så förhoppningsvis är den det imorn också. Men sån tur har man väl kanske inte. Carro skulle in efter idrotten men vi får se hur jag gör. Går efter känsla imorn, onsdagar är ju så jobbiga.

Nu ska jag hoppa in i duschen!


LINDA

Har bara två saker kvar på fysiken nu, men dom är typ helt omöjliga. Hittar ingenting. Men ska försöka lite till sen ger jag upp, håller ju typ på att somna här. Efter det blir det mat! jag och Sandra är antagligen ensamma så blir något lätt.
Puss!



HÄRLIGT

Vi fick sluta 11 idag, härligt! Bara matte nationella imorse, gick helt okej för mig. Hade inte förväntat mig mer, men hoppas på ett VG- iallafall. Efter det hade vi lite fysik då vi inte kunde göra nånting, alla datorer var tagna men vi fick inte gå hem ändå, surgubbe! Carro skrev av mig på lektionen och jag och amanda hade väl lite armbrytning. Vem som förlora vill jag inte säga, hehe (a)
Vid 11 gick Amanda och jag iväg till syon sen till ica, köpte lite korvbröd och cola. Sandra är ju hemma på tisdagar så hon fick göra lite mat. Kom hem vid 12.30 och har legat i soffan framför top chef. Nu tänkte jag sätta fart med fysiken, den ska vara inne 24.00 senast så egentligen inte speciellt bråttom men skönt att ha den klar. Sätter mig vid Sandras data nu, eftersom hon har word. Hjälper nog henne packa lite också. Puss! /Linda

Förlåt!

yes. sry bloggen har varit riktigt usel på att skriva och uppdatera. ska försöka att skriva lite om vad som hänt/händer i mitt liv just nu. min ursäkt (som man alltid har :P) är att jag mått ganska dåligt och inte känt för att riktigt dela med mig av det.

Iaf har det varit en skön dag idag! just nu sitter jag här framför datorn och äter popcorn och dricker cola! laddar upp inför pluggningen som jag har framför mig :P Hade nationella i matte idag, gick väl helt okej, inte MVG men möjligtvis VG :) sen hade vi typ 40 minuters fysik sen fick vi sluta! :D Härligt! följde med Linda och handlade sen gick jag hem och fixade ordning med lite saker :) ska se om det är våra bästa år, var så länge sen jag såg det :P inte för att det är speciellt bra men ändå ^^
imorgon har vi teater i skolan och måste skicka in fysiken idag så har en del att göra. så måste leta fakta nu, skriva om och läsa repliker! xD i knoow boooooring -.- ... så  hinner inte skriva mer nu, ska försöka att skriva snart igen!

Puss Amanda :)


långa måndag

Hej!

Var i skolan idag, känner mig helt död eftersom man aldrig får sova ut egentligen. Iallafall så har jag massa plugg men har inte orkat idag, men ska sätta igång med mamma strax. Imorn är det matte nationella och det kommer jag verkligen inte fixa även om matte egentligen är mitt favoritämne. Även om jag kanske inte är sådär jättebra hehe, men det beror mer på att alla lektioner är fria och jag hatar att vara tvungen att sitta i ett äckligt klassrum med 20 pers hela dagen. Matten är nog minst hemsk. Men det får gå som det går egentligen, jag orkar inte bry mig. Ikväll blir det först lite plugg sen ballar av stål, och om det är något mer på tv? Inte vad jag kan minnas iaf. Sen ska jag hoppa i sängen och äntligen få sova! Hoppas jag är piggare imorn, men det är väl kanske lite för mycket att begära.

Puss! /Linda 

and I bet you're just fine

Har fått lite gjort idag, inte mycket men iallfall lite. Och enligt mitt horoskop idag skulle pluggandet inte alls gå bra så vad kan man förvänta sig? Ska hoppa i sängen nu, eller mammas säng och titta på nån film som började nyss. Never been kissed eller vad den heter, Godnatt! :)

/LINDA


GODMORGON

Jag har stannat tiden ett tag, min klockan i huvudet är fortfarande 12.00. Jag har huvudvärk och otroligt trött, kom i säng vid kanske 2 inatt men somnade inte förens 5. sandra hade kompisar här inatt och jag hör ju allting upp till mitt rum. Det var egentligen inte därför jag inte kunde sova men skyller på det. Moster var här nyss men dom stack iväg så får vänta tills mamma kommer hem så kan vi plugga. Får sån panik när jag ska plugga själv, kan inte riktigt sitta kvar. Men nu håller jag på med frukost, lunch eller vad man nu vill kalla det. Puss!


dålig uppdatering

Jag vet. Men jag skyller på trötthet. Och solen. Har inte suttit vid datorn speciellt mycket och då blir det ju svårt men blir nog bättre sen till skolan. Vad har ni gjort idag? jag vaknade vid kanske 12.30 av att alla skrek i badrummet så gick upp och då skulle familjen tydligen på cykelauktion (2 timmar sena) men jag hakade på. Varför inte lixom. Vi hittade 2 fina cyklar till mig och Sandra & stod där och väntade på att gubben skulle ropa upp dom men vi gav upp efter kanske 30 min - 1 timme sådär. Dom var redan sålda så vi åkte till färgaffärn och köpte färg till en gammal cykel, och pappa skulle tydligen få 900 kr i rabatt (?) så vi fick allt gratis. Iallafall så köpte vi lite mat på sibylla och sen dess har jag legat i min solstol hela dagen. Asmysigt! Jag är helt slut  som vanligt men ska hålla mig uppe ett tag till, känns så meningslöst att sova bort hela kvällen. Och imorn ska jag plugga, usch. Fysik och matte. Känner mig alltid så korkad när jag ska plugga fysik, matte också för den delen. Förutom när det är algebra då, då är jag rena einstein :)

Ska fixa headern nu, för på något sätt så försvann den. Trodde det bara var fel på min data men tydligen inte.



/LINDA

gonatt

Hej, hoppas ni hade kul igår på valborg! Min var helt okej-bra :) Blev att jag sov hos Amanda och vi vaknade kanske vid 12 idag och hade bestämt att vi skulle in till stan och mysa lite i solen. Mina föräldrar kom vid kanske 13.00 med mina saker och så åkte vi in med 14.10 tåget. Asmysig dag, vi gick runt i lite affärer, köpte glass och myste i solen.  Vi kom hem vid 19.30 och då beställde familjen en resa till grekland, mysigt! Åker den 19 juli så då blir man lite brun i sommar också :) jag är helt slut nu så ska hoppa i sängen, gonatt! /linda

RSS 2.0