simply the best

hat gjort klart engelskaredovisningen som jag ska göra imorgon. har lite att kolla igenom på texten bara annars är jag klar, efter en dag av pluggande... ska skicka iväg det till Elise nu så hon får tycka till. nu ska jag njuta av livet.


måste dela med mig av en sak, jag har börja se en massa saker som kan kopplas/ledas till en sak, men vad är min hemlighet :D ser någonting varje dag. bara så ni vet, PUSS på er :)

english

jag har engelska just nu, ska fortsätta skriva om Vera Wang nu, ska först skriva litet inlägg tänkte jag :) hade test på alla ord som vi haft hitills idag, vilket jag TOTALT hade glömt bort... men vad ska man göra? gick bra iaf :) eller hade ju kunnat klara allt... men jag pluggade ju inget dumma mig :( jag ska ju bli bra på engelska men jaja. gick ganska bra iaf tror jag :)

var på fame igår och den var både som jag tänkt mig och inte, men den var bra hur som helst :)
har fackteckning/design och svenska senare. slutar 14.15

pusshej :) <3

FAME

ska åka till stan med söta Linda nu och se fame! :D

hörs senare, pusshej :D


det snöade imorse! :o

Sitter här hemma hos mamma, kom hem för ungefär en timme sen. hade jag hunnit med det tåget som gick innan hade jag kunnat åkt med Linda men nej nej. har fixar lite på farmville nu :p ja, jag har också börjat nörda det som så många andra :) tog oxå en lyckokaka (som alltid får mig att tänka på frekay friday) och det stod

"Always do the easy and fun thing, it is the fastest way to get what you want"

och det är ju ganska sant eller? men man kan ju tyvärr inte alltid göra det lätta och roliga hela tiden. då kommer man ingen vart i livet.

egentligen så kunde jag slura 11.40 idag, innan lunch, för vi fick jobba engelskan hemma istället. men jag jobbar med Elise så vi bestämde oss för att gå på den och vara duktiga :) vi har besämt oss för att göra en powerpoint-presentation om märket guess och designern Vera Wang. jag kommer nog att jobba mest med Vera Wang, faktiskt roligt tycker jag :) så vi gick till Subway med Michelle, Peggy och Veronica. jag tog (som vanligt) ljust bröd, grillat kycklingbröst med ost, sallad, gurka och vitlöksdressing och till det en chokladkaka och cola *mums* sen gick vi tillbaka till skolan, och precis när vi gick förbi busshålssplatsen kom bussen, så vi fuskade och tog den tillbaka eftersom att det är så kallt ute (a) och efter det satte vi oss vid varsin dator när vi hade pratat med läraren om vart vi låg och hur vi tänkte presentera och så. Hittade en del saker om Vera fast har inte renskrivit något utan bara kopierat det som verkar finnas något vettigt i.
innan lunch så hade vi hantverk/sömnad där jag sydde på min toille, skulle egentligen vara klar med den nu, men jag måste sy in den för jag var för smal vid midjan... så nej jag ska börja sy in den nästa gång och vänta ännu längre innan jag får börja med riktiga kjolen.

i helgen var jag hos pappsi, sov ungefär hela vägen hem till pappa efter skolan, kom hem ungefär tio i nio och då satte jag igång tv och såg på idol, det var svinkallt i huset så under hela idol fram tills efter själva utslagningen och så låg jag i min säng, trött och frusen med halsduk, vinterjacka och mitt täcke haha :P men det vart varmt tillslut och jag orkade ta av mig min jacka och det innan jag skulle sova ungefär, hehe. på lördagen åkte jag och pappa och köpte tyg och dragkedja till mig. och jag ägnade en ganska stor del av dagen (kändes det som iaf) till att leta vilka knappar jag skulle ha, för vi hade väldigt, VÄLDIGT många knappar att välja på :p dock hade vi inte åtta utav alla... men jag hittade några alternativ :) sydde lite på min klänning och såg på film resten av dagen ungefär :) på söndagen åkte jag och Kim buss till Stockholm, som åkte 13.00 vi såg på Madagaskar 2 under största delen av resan och jag spelade även lite The Sims av batteriet som var kvar (a) och jag hann till och med att spara det mesta :) det var iaf skönt att komma hem sen.


ikväll är det myskväll med:

* Ugly Betty : 20.00
* Desperate Housewives : 21.00
* Cola och popcorn :D
* Tända ljus

mitt vanliga tisdagsmys sen ganska lång tid tillbaka :)
(fast har jag ingen cola blir det te istället)


Bea Szenfeld

Igår i skolan fick vi modeettor gå på en föreläsning om vi ville, tvåorna och treorna var dom det egentligen var för, men eftersom att de var så få av dom där fick vi gå dit och lyssna om vi ville. Föreläsningen handlade om Bea Szenfeld och det var hon själv som höll den, en jättehäftig svensk designer som ursprungligen kommer från Polen. Jag ångrar verkligen inte att jag gick dit, men det borde dom som inte gjorde det. Det var en häftig historia om henne, om hur hon tänker och allt, hur hon vann en tävling (som visades på tv) och fick jobba för Stella McCartney i New York. en väldigt insperationsfylld föreläsning :) väldigt coolt att man fick träffa henne, och det var inte alls svårt att sitta stilla och bara lyssna. Alla hennes saker är verkligen coola, hon kan verkligen jobba med alla material och hon är otroligt kreativ. alla hennes inbjudningar och kläder är helt otroliga måste jag säga :)

 


Hennes märke



Några av hennes saker, en ganska dålig bild men ändå. "bokomslaget" är en inbjudan till en av hennes modevisningar



Jag, Bea, Elise och Lorena :)



Jag, Bea, Elise och Maribelle :)

 

En annan inbjudan. Den här bilden tagen från google men hon hade en inbjudan med sig, temat till modevisningen var cirkus ;)



PUUUSS, AMANDA :D <3


i skolan

har rast för tillfället och är inne på facebook as usual :) snart har jag matte, ska ha test inför provet tror jag, efter har vi lunch tror jag ska äta på sheakspear efter har jag mönsterkonstruktion och sen har vi bild :) slutar 15.50 idag jättekul på en fredag... efter ska jag ta tåget till Bålsta och sen åka direkt till pappa. så jag har en 2-3 timmars bilresa framför mig... IDOL ikväll 20.00 :) ska försöka att få in lite bilder i helgen på bloggen! ska kolla om vi har något tyg hemma oxå, annars ska vi åka in till Ludvika imorgon och köpa :) ska bara ha vanligt svart bomullstyg tror jag. behöver inte så mycket heller så kan tänkas att vi har det hemma, gäller bara att hitta det ;) 

Nu börjar jag, måste gå. pusshej! 


usch,

det här har verkligen inte varit min turdag!...

Nu ska jag gå och möta Linda och hoppas på att det går bra iaf <3

Jag ska försöka att blogga mera, fast hur ofta säger man inte det?

Pusshej
Amanda :)

in dah school

hellu. sitter i skolan med Peggy och Elise. håller på att göra mönser till min kjol, vilket går ganska bra, lite segt bara. sitter ganska mycket och pratar med Elise :p fast vi får saker gjort! :)

  ungefär en sån kjol ska jag göra :) lite ändringar bara.

har rast för tillfället, vilket är skönt. för började bli ganska trött på det där mönstret som jag ska hålla på med till ungefär 4.. skitkul! åt på max idag med Elise, Alex och Victoria :)

börjar nu, pusshej

sjuuuuk :(

sitter i skolan och snorar. sjuk men måste till skolan för att inte missa, jag orkar inte ligga efter och jasg har inte riktigt tid för det heller.

snart fackteckning och design. längtar hem! hem och sova, sov typ hela dagen igår. sov när jag kom hem i tre timmar, ¨gick upp och åt sen så låg jag i sängen typ hela dagen efter det oxå, eller snarare kvällen. somnade hade jag inte direkt problem med heller på kvällen när jag skulle sova igen, brukar alltid ha det. så det var skönt.

nu ska jag stänga av börjar om två minuter ungefär.
PUSS



RSS 2.0