dans istället :)

Blev inte vara duktig, eller jo på ett sätt. Pappa ringde mig, pratade lite med han sen åt jag och sen bestämde jag mig för att gå upp och dansa :) kom nyss hem nu, fick skjuts av Lee så Ola slapp komma och hämta mig oxå :) ska se CSI tror jag, göra te till det? alltid gott. fast vet dock inte om vi har något gott te hemma... får kolla :) var ganska kul uppe på dansen iaf!

tog lycka kaka på fb och idag vart det "every day is a new beginning", något jag tar varje dag ;) tänkte dela det med er här hehe :)

Puss, Mandy

sånna som du

jag är så sjukt trött på människor som inte förstår vart gränsen går, folk som tror för mycket om sig själva. folk som aldrig tycks växa upp. så sjukt trött på folk som ljuger och knuffar undan vem som helst för att själva lysa lite. man ska inte slösa tid på folk man egentligen skiter i, men det är ju svårt att skita i folk man ändå måste träffa och dras med. känner mig så sjukt sliten och vissa människor drar bara ner en ännu mer, ska försöka ta de lugnt o vila ut mig, veckan kan nog bli ganska bra. och på onsdag fyller ju amanda år!! :) men nu måste jag plugga samhäll, har prov på fredag o har varken tid elr ork att sitta hela veckan.. har en timme på mig innan mamma o sandra kmr hem nu, tänkte passa på när de endå är tyst osv hemma o när sandra inte sitter o gör nåt annat kul som lockar. puss, /linda

trött, men vad kan man förvänta sig? :)

hello. hemma efter skolan som har varigt seg. men äntligen hemma kan jag säga. ko hem för en halvtimme sen ungefär. sitter och lyssnar på musik och tänkte sy lite senare :) och städa lite i mitt rum så det förblir rent! ska julpynta det lite oxå, ska förtsätta vara duktig idag :) på onsdag fyller jag år :D och i helgen firas det med tjejmiddag :)

Är även hemma efter en kanonhelg i Göteborg. Gick över fort, som det brukar. Hade väldigt kul iaf, värt alla timmars bilresa men man hade ju trevligt sällskap :) tack alla ni som gör helgen :) man vet aldrig vad som ska hända på ungdomsdanserna men alltid lika kul! vem hade trott att man kan blanda fruktsallad med square dance och hela havet stormar och dansen? ingenting är omöjligt ;) såg även playa del sol igår som "handlade" om square dance, kan ju säga att jag aldrig har sätt det sättet att dansa på. tävla - cowboy grejerna - enmansgrejen - stegen. ja inte mycket stämde men lite kul att se på ;) dom fick ju fram bilden som alla har av det iaf ganska bra haha ;)

    

Puss, Amanda :)


söndag

hejhej. var i kista idag (tredje gången denhär veckan..) med mamma o sandra. titta lite nödvändigheter, presenter m.m.. har i princip legat i soffan ändå sen vi kom hem men de e skönt :) blir ingen skola för mig imorn, orkar inte. inga lektioner jag direkt behöver gå på och känns ganska onödigt, ska nästan helt säkert byta till lärlingsprogrammet efter jul, alltså om typ 3 veckor. och då blir allt jag gör nu i vissa ämnen helt obetydligt. det är samma program egentligen, bara att jag ska gå i skolan i 2 dagar och ha praktik i 3 dagar i veckan, så ungefär hälften av ämnena kmr jag få betyg i praktik. kmr få gå i en mindre klass (typ 4 pers) vilket passar mig sjukt bra men vissa lektioner ska vi ha med andra, och de 2 dagar jag ska gå i skolan kmr bli långa. men det känns ändå som nåt jag vill satsa på, det går inte så bra för mig i skolan just nu o de är ju synd för jag e jävligt smart egentligen, behöver bara ha mer fokus på mig, mer hjälp uppmärksamhet osv. hade tänkt att göra massa småsaker imorn o ta de lugnt, har fått upp adventsljusstakar o sånt nu så de e helmysigt hemma när dom e tända :) saknas bara lussebullar, pepparkakor, glögg o sånt juligt. men ska inte sitta uppe halva natten bara för jag e hemma, tänkte titta ett avsnitt paradise hotel på datan och sen sova. eller om jag tar avsnittet imorn, vi får se.. gonatt iaf! :) /linda

göteborg

åker snart :) göteborg i helgen :D ha en trevlig helg pusshej :D Amanda


kista

godmorgon :) varit vaken sen 11 och typ stressat ihjäl mig fast de behövdes inte sen så nu har jag suttit vid datan en stund. har lite mindre än 40 min att ta de lugnt på nu, skönt :) sitter o småäter, finns inget hemma direkt o orkar inte laga nåt. tittar lite paradise hotel på datan också men går så segt så ger nog upp snart. annars e jag typ klar, lite småsaker bara, sen ska jag ta 13.50 bussen till station o 14.10 tåget in o möta amanda så blir de kista sen. ha en bra dag, puss.

försökte ta en bild på mig o natasha men hon tyckte inte de va lika kul som jag :)



tisdag

tjatja. kom nyss hem, slutar egentligen 1 idag men orkade inte vara kvar i 3 timmar för en lektion. tar ledigt den lektionen ist hade jag tänkt, men nu verkar dom ha gjort om sidan o de verkar inte direkt funka. aja.. har haft världens huvudvärk de senaste dagarna när jag vaknat & när jag vaccinera mig i förrgår blev de inte direkt bättre. ont i armen och knät nu också. knät e typ svullet eller nåt sånt.. ska lägga mig i soffan me en treo, men ska titta bussarna först. ska käka lunch me sandra på grillen så måste åka tillbaka om typ en timme. nu har jag mini-helg :) e ledig imorn, woho :D /linda

måndag.

har just nu rast, börjar snart igen. har ont i huvet och är hur trött som helst. skulle behöva en cola och en säng. har sömnad, har varit duktig idag tycker jag även fast jag är så trött och har ont.. här sitter jag och tycker synd om mig själv :)
I helgen blir det Göteborg :D *lycka* ungdomsdansen :) ska åka bil dit, först 50 minuter tåg in till Årstaberg. så måste packa klart allt på torsdag känner jag. men det ska jag väl klara? fast nu när jag skrev det kom jag på att vi har öppet hus då.. great :/ men får komp på fredag för det, men skulle ändå behöva vara ledig annars, men då hamnar man inte efter, skönt det iaf. på onsdag ska jag och Linda till nya Kista centrum :)

jaja, ska man gå och fortsätta vara duktig kanske? puss A :)

MandyPändy

hallo people. ko typ inte upp ur sängen imorse, but i did it. orkade inte sminka mig och tog ganska slappa kläder idag. hade redovisning på fackteckningen, gick bra :) hann med 14.21 tåget hem idag :) såg sista avsnitten av säsong 1 av gossip girl, :) men nu är dom slut :( måste ha nästa säsong nu :O har knappt sett tvåan... älska gg <3 sen hämtade jag Marcus :)

igår var jag i ishallen med Carro :D och vi hade lika kul som vanligt :D ishallen med dig (L) och matchen var bland dom bästa jag sett där haha. men Bålsta förlorade era sopor! ´men lyckad kväll, vad jag gjorde innan har redan Linda förklarat inprinsip. ska nog träffa Carro igen ikväll :) när hon kommer hem från träningen, och är en ganska stor chans att vi hamnar hos mig då, så måste nog städa mitt rum lite (a)

allt för mig just nu,
Puss era små änglar.

linda

dryg dag, hade inga lektioner så hade lika gärna kunnat ligga hemma o sova.. men kom hem tidigare iaf, har varit i skolan i 2 timmar då vi inte ens haft lektioner endå är jag helt slut. men ska fixa lunch sen lägga mig i soffan, men kmr nog somna så vet inte hur smart det är. aja.. vet inte riktigt vad jag ska skriva, är irriterad/besviken över hur äckliga vissa människor är.


godmorgon

hello. ska iväg till skolan om typ 15 min, sitter här helt klar med halsduken på mig. skulle egentligen tagit bussen som går nu men sandra va inte klar så vi tar nästa tåg. vi kmr väl isåfall kanske 5 min sent men vet inte ens om vi har lektion. läraren e hos tandläkaren men hon e så hit o dit så man vet aldrig. aja.. vill inte åka dit själv iaf så har vi ingen lektion sen så ska man sitta där i 2 timmar tills nästa lektion? slutar iaf 13.15 idag, synd bara att tågen går så sällan, e nog hemma vid 2. det blir skönt, igår kom jag lixom hem 8.. tacos, dusch sen titta lite tv i sängen. helt slut.
var i skolan igår, se in till sumpan för att möta amanda som skulle sluta 14.15, så jag väntade utanför hennes skola typ 30 min tills jag gav upp för hon svara inte när jag ringde så gick till mammas jobb o värmde mig lite, så ringde amanda, hon hade tydligen haft simning o de tar ju alltid ut på tiden. mötte henne & åt lite mat på donken sen kom hennes mamma för dom skulle på utvecklingssamtal, så jag gick till mammas jobb igen o tog tåget hem med henne. sen i bålsta gick jag till fridegård o hjälpte sandra måla klart sin tavla.. jobbig dag. men nu ska jag kila, puss /linda


mina tuffa val

hejsanhoppsan! idag har jag vart hemma, legat i soffan o tittat på sweeney todd o typ början av sunes sommar. jag kan inte bestämma mig för om jag ska till skolan eller va hemma imorn, känner mig hängig samtidigt som jag får lite panik. har idrott imorn & jag har missat riktigt många lektioner. eller egentligen inte, men missat riktigt många av dom vi har haft om man säger så.. annars äre inga viktiga lektioner, men känner typ att jag inte orkar gå till skolan men orkar inte riktigt ligga hemma heller. jag vet inte. måste bestämma mig snart oxå, för ska jag till skolan måste jag packa gympakläder o duscha. mitt hår är inte superfräscht nu om man säger så. aja.. ha en bra kväll, puss /linda 


linda

skulle vaccinerat mig idag, blev väckt vid halv 11 men det var typ 1 km kö. vi sket i de men åke dit igen men nu var vaccinet slut. aja, lika bra de kanske. mår inge vidare, blir nog hemma imorn. känner att jag inte orkar, är så sjukt skoltrött så de finns inte. rädd är jag oxå, vågar inte sova i min säng mer. i fredags natt vaknade jag av att det låg typ 20 st häftstift över hela sängen som jag låg på, och dom va ju inte där när jag somna. ingen aning om vart dom kom från.. antingen spökar det eller så går jag i sömnen, och båda två är ju hur läskiga som helst. men nu blir det film o fika, puss!

Fars dag

hello.

Som ni ser så har jag fixat färgen på bloggen men den dumma headern vill inte fungera, och jag är inte så bra på det här med bloggdesign så.. problemet är att ingen bild vill bli stor, alla blir jättesmå, någon som har lösning på problemet?

är hemma hos pappa just nu, ska hem till mammsen senare idag. fars dag idag oxå, grattis pappa :) gjorde frukost till pappa imorse duktiga jag :)

nu kom pappa nyss in och sa att grannarna bjudit oss på fika :) så ska packa och göra mig i ordning snart så jag är klar efter att vi har fikat. funderar även på att sy lite till. sydde igår, har inte så mycket kvar på min klänning, två volanger bara :) och sy ihop den där bak men det går på en minut typ. var duktig och sydde en del igår :)

nej nu ska jag gå, pusshej Amanda :)



Jag bjuder på den hörrni ;)


hemma

hejhej, sitter här o dricker champagne o äter godis. moster & kevin e här, moster har kommit fram till att jag faktist e hennes dotter, jag e både smart, älskar tårta & har grym musiksmak ;) woho.. aja ha en bra kväll, puss! /linda

mamma o pappa gifta sig

hallå :) var bara på 1 lektion i skolan, onödigt att ens gå dit kanske menmen. kom till bålsta vid halv 1 så åkte pappa & jag o köpte lite gott på ica, torrschampo på kicks sen hämtade vi upp sandra som kom me tåget efter mig, så mötte jag carro oxå :) längesen! vi köpte me oss mat, hamburgare. vet inte hur många ggr jag ätit de den senaste veckan, eller de senaste 2 veckorna. usch, borde ändra matvanor haha men vem vill äta äcklig mat. har alltså precis ätit hamburgare och nu ska jag äta på rhodos (eller va de heter?) om 1-2 timmar nånting. haha kommer spy..
mamma och pappa ska gifta sig om typ en halvtimme, inget stort direkt bara en sväng till kommunhuset och sen käka typ, tänkte locka håret men tror inte jag hinner de nu?


linda

hejhej. riktigt länge sen jag skrev här.. kom hem för en sådär 2 timmar sen, missade tåget me 2 min eller nåt, asdrygt. var iaf bara 2 lektioner idag så de va skönt :) men hinner inte skriva så mkt nu, ha det bra. puss!

GRATIS BIO

jag vill tipsa er om en kanon hemsida som jag är med i, gratis bio. Det går ut på att man ska samla ihop poäng och av poängen kan man få gratis valfritt presentkort eller biobiljetter m.m. man kan delta i massa saker som är 100 % gratis! så ni har ingenting att förlora bara vinna! gå med, delta i tävlingar och undersökningar och värva nya vänner!
registrering är helt gratis utan några förplikelser
så gör som jag gå med! :D

så gå in på gratisbio.se och registrera dig redan nu! :)


RSS 2.0